Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Volt régebben egy ügyészi...

Volt régebben egy ügyészi megrovásom, és elvileg 2 éve töröltek a nyilvántartásból. De egy rendőr havertól tudom hogy igazából soha nem törölnek a nyilvántartásból. Hogy is van ez?

Figyelt kérdés

2012. júl. 17. 02:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Miért törölnének?

Elkövettél valamit és az bekerült az adatlapodba.

Maximum a következmények alól mentesítenek. Ha bizonyos időn belül megint elkövettél volna valamit akkor súlyosabban vették volna figyelembe. Most meg már nem!

Az adatlapodon mindig is minden rendőrségi ügyed rajta lesz és valamilyen módon figyelembe veszik.

Maximum kiskorúként elkövetett esetedet zárolhatják ha jól tudom de ez nem biztos. Minden más örök bélyegként rajtad marad!

Csak nem már megint balhéztál és vastagodik a kartonod?

2012. júl. 17. 08:00
 2/3 A kérdező kommentje:

nem,és az akkori megrovás sem volt balhé jellegű elárulom mert nem kell titkolni:

8 éve rendeltem pár ezer forintért 1 játékszoftvert cd-n.

ezért kaptam ügyészi megrovást.

ennyi.

2012. júl. 17. 14:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Oké, ez tényleg nem egy komoly dolog.

De sajnos attól még a kartonban marad a régi eset is...

2012. júl. 17. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!