Szerintekek mit kaphatnék ezután?
Régebben ,néhány éve k...-va rossz srác voltam mindig borsot tőrtem egy-két ember orra alá,és még törvénybe ütköző dolgot is csináltam 3x is.
Egyszer csalás bűntette miatt ítélt el a bíróság 55. 000 ft pénzbüntetésre,majd pár év múlva loptam és elkaptak a rendőrök,a bíróság lopásért 80. 000-ft pénzbüntetésre ítélt,és aztán még elkövettem egy garázdaságot,viszont ekkor már be voltam nagyon tolyva milesz,ha elzárnak, mikor egyszer csak tárgyalás lett,hogy ekkorra be vagyok ídézve a bíróságra.
Na ekkor is pénzbüntetést kaptam 45.000-ft pénzbüntit.
Szval 3x lettem bünteve,mindig pénzbüntetésre.
Viszont mostmár így 33 évesen nem olyan büdös kölyök vagyok mint ezelőtt 5-6 éve.
nagyon rossz voltam,de mindent nagyon megbántam.tényleg.belátom bünöző voltam de mostmár nem csinálnék semmi rosszat soha.
Dolgozom buszsofőrként,és családom van.
Minap eszembe jutott,hogy.istenem .NEM CSINÁLOK SEMMIT,jelzem,de,ha egy újabb bűnt követnék el,mostmár mi lenne?
Egyébként büntetett előéletű vagyok?
mert én úgy tudom,hogy akit pénzbüntetésre ítélt a bíróság az nem,csak az a bűntetett előéletű aki börtönben volt,vagy felfüggesztette van,vagy súlyosabb bűnök.

Nyugodj meg. Mindhárom pénzbírsági büntetésed benne van a rendőrségi aktákban. Ha bármit is elkövetnél, a rendőrök,és később a bíróságon elő fogják tudni kaparni a múltadat. Nem hiába van az a mondás,hogy a múlt egyszer utoléri az embert.
Ne csinálj hülyeséget,és akkor nem lesz semmi gond.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!