Mit lehet csinálni azzal a szoszéddal, aki bolonddá van nyilvánítva, és a fél utcát jelentgeti?
Ha többen összefognának, kb 20-30fő akkor zaklatásért felnyomhatnák?
Nappal alszik, éjjel ordít. Este 5-9ig, vagy 11-ig is, Meg reggel hol 4-től, hol 6-tól, hol 8-tól végig ordibál, van hogy több órát. Úgy beszél, mintha valakivel beszélne, pedig senki nincs ott. És olyanokat ordít, hogy gyílkoos, meg gyere ide te .... nem félek tőled, na most pofázz, stb. És ezt végig az utcán, mikor kinek. Ha valaki többször elmegy az utcán, sarki ház, és nem bírja ha ott bicikliznek. Mert bedobálják a köveket, és tönkreteszik a parkettáját, ami egyébként már amikor megcsinálták se volt lekezelve... Most épp azért lett feljelentés, mert nem állítólag nem engedték, hogy bemenjenek bepucolni a házat. Bár erről senki nem szólt nekik semmit. És mondták akik kimentek, hogy a fél utcát feljelentette, mert mindig kitalál valamit. A fél város oda hordja a ganét, 900Ft- ért vittek neki feketeföldet, mejd éjszaka visszavitték, hogy disznóganét vittek helyette. Persze ez nem igaz, csak kitalálja. Mit lehet tenni ellene?
"És melyik lenne a legegyszerűbb? Mert senki nem akar bíróságra járkálni. A fia nem fog semmit kezdeményezni, mert ő se akar cirkuszt. "
Ha nem akartok bíróságra járkálni, és az eddigi állapotot sem, akkor mit akartok?
Tudom! Más csessze el az idejét vele, a lényeg, hogy nektek meg se kelljen mozdulni...
Bocsánat, de minden nap szembesülök ezzel, hogy a rendőrt kihívni megy, és panaszkodni, de amikor már egy jegyzőkönyvben kellene elmondani a dolgokat, akkor inkább hagyjuk, és a rendőr van szidva a törvények miatt.
Az előző kommentemben szerettem volna segíteni, de ha te így, akkor én is.
"Ha elvennék a kerítést(pala odatámasztva, és megtámasztva,) akkor ha átmegy a kutya, kihívhatják a sintért, rendőrséget?
" igen, de sanszosabb, hogy bántja vagy megöli a kutyát, én nem kockáztatnám a kutyám testi épségét
kutyát akarod bántani, mert hülye a gazdája??? micsoda egy hulladék vagy :S - ha nem tetszik valami harcolj ellene tisztességesen és jogszerűen, hívj rendőrt, ne egy szerencsétlen állatot bánts, akinek a hülye gazdája mellett nyilván nem jó az élete
nem mellesleg, a kerítést leszeditek, azzal magatokat keveritek bajba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!