Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha egy egy 1,5 éves gyereket,...

Ha egy egy 1,5 éves gyereket, rábíz az anya egy 16 éves gyerekre, az bűncselekmény?

Figyelt kérdés
A gyermek védelembe vétele már elkezdődött a gyámhatóságon,de ha a gyámügy tájékoztatás kap arról hogy a bölcsödéből rendszeresen gyermek viszi haza a gyereket akkor lesz valami?
2012. júl. 11. 17:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom milyen törvényi szabályozás alá esik, de ha valakitek 16 évesen nincs annyi esze, hogy képes legyen vigyázni egy gyerekre néhány órán keresztül, az azért elég rossz.
2012. júl. 11. 17:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen,ezt én értem,de engem a jogi háttere érdekelne.És van amikor 13 évesre van bízva.Hányja veti a sors szegényt.
2012. júl. 11. 17:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Mitől lenne bűncselekmény te marha? Azzal az utasítással bízza rá, hogy öld meg?
2012. júl. 11. 18:11
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

"de engem a jogi háttere érdekelne."

Az ne érdekeljen, mert a magyar jog egyrészt marhaság, másrészt nincs érvényben. Ma Magyarországon egyetlen olyan törvény sincs, amely ne illegitim módon alkotódott volna meg. tehát érvénytelen mind.

2012. júl. 11. 18:14
 5/5 anonim ***** válasza:
52%

ma 18:14

ezt te mondod

de senkit nem érdekel

és nincs is így

vagy ha így van, akkor is körberöhögnek

2012. júl. 11. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!