Ezért feljelenthet?
Figyelt kérdés
ráengedtem a rotti keverékem a szomszéd pit blljára és szétszedte a pitjét .de azért mert előtte megharapott és ideges lettem. és fel akart jelenteni csak megfenyegettem ha fejelent akkor én is hogy megharapott a kutyája.
lehet belőle bajom?
2012. júl. 10. 19:17
21/24 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy veszélyes fajta! Nem létezik, érted? Nincs ilyen besorolás. Éljen a felkészültség és tudás!
22/24 anonim válasza:
Meg amúgy is valószínűleg kamu az egész. Az nagyon ritka, hogy egyik kutya megöli a másikat. Miután a másik megadja magát, általában vége a csetepaténak.
23/24 anonim válasza:
Olyan hogy veszélyes kutya tényleg nincs, csak fegyelmezetlen kutya, ami a gazdája hibája. ÉS te, kérdező, szerintem is túlzás volt, de tőlem megúszod annyival hogy egy barom vagy. Már ne haragudj.
24/24 anonim válasza:
Ekkora barmok hogy tarthatnak kutyát?? Az ilyen tartókat még "embernek" se mondanám...-.-" Mind a 2 fél hibás. Az egyik nem tudja nevelni a kutyáját, a másik meg (a kérdező) egy érzéketlen tuskó. Legközelebb már arra is ráuszítod a kutyádat aki véletlenül meglökött? úristen...-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!