Miért nem büntettek meg az ellenőrök a buszon (BKV)?
Nem volt nálam se bérlet se jegy, és kérdezte az ellenőr, hogy tudok e tőle venni jegyet 320Ft-ért, mondtam, hogy igen, és adott, de másokat viszont megbüntetett.
Egyébként mindig van bérletem. Nem szoktam bliccelni.
Inkább örülj neki, hogy kifogtad a bkv-nál dolgozó kb. 5 normális ellenőr közül az egyiket. Ritkaság.
Nem mellesleg tekintsd szerencsésnek magad, mert ha felveszi a hiéna az adataidat, akkor számíthatsz rá, hogy az elkövetkezendő hónapokban akkor is "utazol" majd jegy és bérlet nélkül, amikor nem is tudsz róla, mivel a "kedves" ellenőrök a büntetések után kapott százalékuk reményében szépen "csereberélik" egymás között a bliccelők adatait, aztán ha "kevés" a napi "termés", szépen töltögetnek a meglévő listákból.
Több embert személyesen is ismerek, akik így jártak.
Egyikük majd' 2 éve dolgozik Angliában, májusban volt itthon először. Érdekes módon októberben valahogy kétszer is bliccelt a bkv-n annak ellenére, hogy angliából ezt kicsit nehéz megtenni.
Másik barátom egy baleset kapcsán heteket töltött kórházban, majd rehabilitáción a lábával, ennek ellenére valahogy sikerült neki ~100km-rel "odébb" bliccelnie anélkül, hogy kitette volna a lábát a kórházból.
Szóval inkább örülj, hogy rendes volt veled a jegyvágó...
Kicsit sántít a történet mert a helyszinen váltott jegy 400 forint és nem 320!!! Teljesen mindegy hogy ellenőrnél, járművezetőnél vagy kinél veszed!!!
Az ellenőrök meg nem tudnak úgy jegyet adni hogy azzal ne kelljen elszámolniuk! Vagyis akkor ő bukott rajtad 80 forintot!
Szerintem tudod hogy 320 a jegy és ezért mondtál ennyit...
legközelebb nézz utána a részleteknek mielőtt valamit bekamuzol....
Akkor max egy ellenőr legelső napját fogtad ki amikor még a szabályokat sem tudja és fogalma sincs hogy mit kéne csinálni mert az eligazításon sem figyelt...
Vagy egy fiatal és csinos lány vagy... :DDD
Bármelyik lehetséges... :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!