Tíz hónap két év felfüggesztéssel egyet értetek?

"négy év két évre történő felfüggesztésében talán már egyet értek"
A jelenlegi jog csak két évet meg nem haladó büntetés felfüggesztését teszi lehetővé, és a felfüggesztési idő hosszabb kell legyen, mint a kilátásba helyezett büntetés.
De, amíg nem írod le miről van szó, addig nincs mivel egyet érteni.

Ja, hogy Békéscsabán volt. Ez mindent megmagyaráz. Akkor teljesen jogos.
:):):):)
Még mindig nem árultad el, hogy mi volt a vád, amiben bűnösnek találták.
Mindenesetre az én jogérzékemnek tökéletesen megfelel, ha a felfüggesztés időtartama jóval hosszabb, mint a kiszabott büntetés. Az egyetlen joghátrány, amit ezalatt szenved a nem tiszta erkölcsi bizonyítvány. Ami kellemetlen, de szabad ember, amíg nem keveredik bajba, élheti az életét, odamegy, ahova akar, élvezheti a napsütést, a madarak énekét.
Kisebb súlyú cselekmények esetén a felfüggesztett büntetés is teljesen jó, hiszen a legfőbb célra, az ismételt bűnelkövetés megakadályozására nagyon is alkalmas.

Látszik, hogy a Kérdezőnek köze sincs a joghoz, szóval szerintem senkit nem érdekel, kedves Kérdező, hogy te mit tartanál jogosnak. :D
Még arra sem vagy képes, hogy elmondd, miről van szó. Most szerinted abból, hogy Békéscsaba, már tudjuk is??
Inkább olyasmivel foglalkozz, amihez értesz is.

Én még egy év két évre történő felfüggesztéssel sem értek egyet,de ha má négy év két évre történő felfüggesztésében talán már egyet értek
Békéscsabán itéltek el 10 hónapra valakit 2 év felfüggesztéssel én 10 hónapot 1 évre függeszteném.
Most akkor mit is akarsz? Enyhítést vagy szigorítást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!