Börtönről pár hasznos információ? Kapcsolattartás hogyan?
Köszönöm szépen a válaszodat :) Nagyon örülök,h végre valaki válaszolt,már több helyen is tettem fel kérdést.Abban reménykedem,hogy tud szerezni borítékot.Igen tudom,hogy kb.mekkora lehet egy csomag súlya.Jó lenne ha már ott tartanánk,hogy küldhetném a csomagot neki.
Tényleg nagyon köszönöm,hogy írtál.Olyan rossz ez a tehetetlenség.De csak túl jutunk a kezdeti nehézségeken.
Ha ennyire szereted a testvéredet, akkor legfőbb ideje, hogy alaposan elbeszélgess vele az életviteléről. Be kellene látnia, hogy így nem lehet élni, ahogy ő teszi. Talán még nem késő, hogy belássa ezt, és jó útra térjen.
Ne engedd, hogy egy bűnöző legyen a testvéred, akiért ennyire aggódsz, akit így szeretsz.
Csinált régebben is pár hülyeséget,de nem ilyenek miatt vitték el.Nem fizette a gyerektartást.A gyerek már 5-éves.Így csak hébe-hóba adott az anyukának némi pénzt,de ez mind1.A tárgyaláson azt mondták,hogy van egy hete összeszedni 300-ezer forintot,de hát honnan kérdem én?
Persze amit írtam az elején,h csinált pár hülyeséget az igaz.Volt felfüggesztettje is.Nem védem,mert tudom,hogy ha nincsenek ezek a dolog élhetné az életét nyugodtan,de mégis csak a bátyám.
Az a lényeg ha meg kapod a kapcsolat tartoit,abba remélhetőleg lesz már egy levél is amiben a testvéred pontosan le írja mi kell neki.
Nem tudom cigizik vagy kv zik e a testvéred,de jó ha van bent nála mert ott bent ez a "pénz" ezzel tud fizetni..
a csomagot ha küldöd mindig ird rá h általános v tisztasági...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!