120. 000 forintot fizettem 5 napos tanfolyamért, hogy lomizhatok Ausztriában. Nem fogadták el kint a papírt. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. júl. 1. 15:21
1/7 anonim válasza:
Szépen feljelented azt, ahol a tanfolyamot végezted. Feljelentés oka----megtévesztés
2/7 anonim válasza:
120 ezerért megmondom, hogy mit tegyél.
3/7 anonim válasza:
Mit lehet a lomizáson tanítani???
4/7 anonim válasza:
Ha szeretnéd tudni, akkor utalj nekem 120 ezret és megmondom PM-ben ;) Nyugi bennem megbízhatsz. Hogy lásd milyen jószívű vagyok adok egy tippet. Persze teljesen ingyen ezért neked nem kell semmit csinálnod csak elolvasod.
TIPP:
-Mindig vigyél sátrat
Ha szeretnél mégtöbbet megtudni utald a pénzt!
Lákátos Ronáldó voltam
5/7 anonim válasza:
Feljelentést tehetsz csalás miatt.
6/7 anonim válasza:
Ausztriában, amikor lomtalanítás van, sokan járnak tőlünk holmikért, aztán itthon eladják. Vannak helységek, ahol szinte az egész falu ebből él. Pontosan nem tudom, de megszigorították az osztrákok az ilyen gyűjtögetés. Komoly szabályok lettek bevezetve.
7/7 anonim válasza:
Hát igen, így terjed Magyarország jó híre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!