Kell fizetnem közös költséget ha egy ideje megszünt. De szerződésben rögzítve van?
Figyelt kérdés
Albérletben lakom és szerződésben 45 000 ft plusz 5000 ft közös költséget fizetek...plusz a rezsi.Nemrég tudomásomra jutott hogy becsődölt a lakáskassza és most zárolva van minden amíg nem tisztázzák a dolgokat és most nem kell fizetni a tulajdonosoknak az 5000 ft közös költséget max párszáz forintot világításra és háromhavonta 500 ft bíztosításra.Az lenne a kérdésem hogy ilyen esetben nekem továbbra is fizetnem kell a közös költséget a tulajdonosnak...vagy kérdezzem meg hogy mit gondol erről.Én úgy gondolom hogy nem kellene fizetnem...mert senki nem fizeti.....Tanácsokat várok ,vagy jogi ember válaszát aki tud segíteni.Nem szeretnék kellemetlen összetűzésbe kerülni a tulajdonossal..de sajnos nekem 5000 ft is számít.2012. jún. 29. 18:30
1/4 anonim válasza:
Szerintem utólag a közös képviselő úgy is ki fogja fizettetni, a tulajjal. Szóval ha nem kell fizetned akkor is tedd félre.
2/4 anonim válasza:
Hogy, hogy nem kell közös költséget fizetni?Ilyenről még nem is hallottam,de komolyan.És a ház kiadásait miből fedezitek?Pl.szemétszállítás,víz csatorna,áram,esetleg lift,biztosítás,könyvelő,közös képviselő tiszteletdíja??Nem értem.
3/4 A kérdező kommentje:
Mint már fent írtam eddig fizették de becsődölt a lakáskassza és az illető ellen eljárás folyik...tehát zárolták a számlákat...csak a közvilágításra és a biztosításra szednek pár száz forintot.Amíg nem tisztázódik a helyzet csak ezt a minimális összeget kell fizetni.
2012. jún. 30. 10:30
4/4 anonim válasza:
Szerintem utólag simán visszafizettetik veletek az elmaradást. Nálunk elsikkasztottak közel fél milliárd! forintot és persze mi szívjuk meg a levét... Közös költségre 11000 ft kicsit luxus, és ez csak egy 2 szobás lakásnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!