Mennyibe kerül az, hogy elmondjam a helyzetet az ügyvédnek?
Figyelt kérdés
Most megyek először,ma felhívtam,hogy időpontot kérjek,péntekre kaptam. Egyenlőre csak el akarom mondani neki az ügyet nagy vonalakban,és a véleményétől függően fogadom fel,hogy védjen a per alatt. Csak elfelejtettem megkérdezni,hogy ez az első alkalom mennyibe fog kerülni..Mert gondolom,az idő pénz...2012. jún. 19. 19:28
1/8 anonim válasza:
telefonálj oda megint
és kérdezd meg a titkárnőt
vagy magát az ügyvédet
vagy ha odamész
köszönés után legyen az első kérdés ez
2/8 A kérdező kommentje:
Szerinted nem gáz? .... :) ... hogy a pénz miatt telefonálok...
2012. jún. 19. 19:34
3/8 anonim válasza:
nem. az egyik legfontosabb dolog.
Van ügyvéd akinek 5000 az óradíja és van akinek 300 ezer. szerintem neked sem mindegy
4/8 anonim válasza:
nem gáz
dehogy
legtöbbnél ingyenes a probléma előadása
5/8 anonim válasza:
Szerintem valamennyit biztos fizetned kell általában óra díj van, főleg akkor érdemi tanácsot vársz tőle, ha csak elmondod az alap problémádat hogy foglalkozik ezzel a jogterülettel vagy hasonló akkor nem kér pénzt.
6/8 anonim válasza:
Ügyvéd vagyok, az én ügyfeleim is pénzből élnek és 99%ban megkérdezik mennyi az annyi. Dehogy gáz. Az ügyvéd is tisztában van vele, hogy a legtöbb ember bérből és fizetésből él.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Rendben van. Felhívom,és megkérdezem. De most tényleg csak el szeretném mondani,és ha lát rá esélyt hogy jól járok,ha nekigyürkőzök,akkor felfogadom. Egyébként,mi az a sikerdíj?
2012. jún. 20. 17:27
8/8 anonim válasza:
sikerdíj:
ha perben nektek adnak igazat
akkor plusz pénzt kap ügyvéd
mondjuk eléri sikeresen hogy nagy kártérítést kapj
és annak egy része ügyvédé
mert nélküle nem kaptad volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!