Mit tehetek? Három éve csináltattam egy napkollektort, de úgy szar, ahogy van, állandóan elromlik.
Már nagyon megbántam. Háromhavonta kell javíttatni, és már nagyon unom. Jóval többe kerül a javíttatása, mint amennyit megspóroltam vele. Mit tudok tenni? Lehet valahogy a kivitelező cégtől valami kártérítést kicsikarni. A garanciája lejárt, a garanciaidőben megcsinálták ingyen, de most már nem. Már akkor is folyamatosan gondok voltak vele, de nem tudom bizonyítani, mert számla nélkül javítottak. Mondjuk a hozzáállásuk is katasztrófális volt, háromszor is megígérték, mire végre kijöttek. Legútóbb megcsinálták, de harmadnapra leolvadt a hőmérő, de mivel nem tudtam őket utolérni telefonon, és ettől azért a rendszer működött, hagytam a fenébe, de most már nagyon elegem van. Legszívesebben azt mondanám, hogy vigyék vissza a szarjukat és adják vissza a pénzem.
Mit tudnék tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!