Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tehetek? Három éve csinált...

Mit tehetek? Három éve csináltattam egy napkollektort, de úgy szar, ahogy van, állandóan elromlik.

Figyelt kérdés

Már nagyon megbántam. Háromhavonta kell javíttatni, és már nagyon unom. Jóval többe kerül a javíttatása, mint amennyit megspóroltam vele. Mit tudok tenni? Lehet valahogy a kivitelező cégtől valami kártérítést kicsikarni. A garanciája lejárt, a garanciaidőben megcsinálták ingyen, de most már nem. Már akkor is folyamatosan gondok voltak vele, de nem tudom bizonyítani, mert számla nélkül javítottak. Mondjuk a hozzáállásuk is katasztrófális volt, háromszor is megígérték, mire végre kijöttek. Legútóbb megcsinálták, de harmadnapra leolvadt a hőmérő, de mivel nem tudtam őket utolérni telefonon, és ettől azért a rendszer működött, hagytam a fenébe, de most már nagyon elegem van. Legszívesebben azt mondanám, hogy vigyék vissza a szarjukat és adják vissza a pénzem.

Mit tudnék tenni?

#napkollektor #pannonsolar
2012. jún. 19. 16:30
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Megcsinálták, de hogyan... Képtelenek rendesen. Azóta is csöpög, ereszt, több helyen is látszik, hogy jön ki belőle a fagyálló, áll a víz a szerelvényeken a tömítésnél. Szerintem még pár hónap és megint leesik úgy a nyomás, hogy működésképtelenné válik.
2012. nov. 17. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!