Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Új munkatörvénykönyve 2012,...

Új munkatörvénykönyve 2012, júl -1től él? Kismamákra vonatkozó változások, mindenkinek szól vagy csak annak aki 2012 júl után szül?

Figyelt kérdés

találtam 1 cikket amiből azt veszem ki hogy csak arra vonatkozik aki 2012 júl után szült

[link]

2012. jún. 12. 17:22
 1/4 anonim ***** válasza:
skkor mi kérdés?
2012. jún. 12. 17:46
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia

ez: Kismamákra vonatkozó változások, mindenkinek szól vagy csak annak aki 2012 júl után szül? mert csak ezen az egy helyen találtam azt h azokra vonatkozik a "gyed alatt fel lehet mondani" akik 2012 júl után szülnek..

ez lenne nekem fontos!

2012. jún. 12. 18:03
 3/4 anonim ***** válasza:

átmeneti rendelkezések döntik el

hogy kire mikor hogyan minként vonatkozik

ez jelenleg a Ház előtt van

mivel külön törvény lesz

még nem volt zárószavazás

jövő héten tudunk biztosat, még nem

majd ha magyar közlönyben megjelent

2012. jún. 12. 18:53
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm, csak mert fel akarnak mondani nekem gyed alatt mert a közös megegyezést nem írtam alá ( benne volt a végkielégítés+ felmondási idő ami járna) de ezen kívűl 1 havit akartak fizetni h írjam alá egyrészt mert megszűnik a cég másrészt meg uj rendelkezés alapján ha lennének is akkor is kirugnának mert megtehetik címszóval..

én azzal érveltem h 1 havit akarnak kifizetni mikor még kötelesek lennének 1 évig dolgoztatni ez nem fair..erre volt az a válaszuk

Köszönöm a választ..akkor nem lettem beljebb :(

2012. jún. 12. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!