Új munkatörvénykönyve 2012, júl -1től él? Kismamákra vonatkozó változások, mindenkinek szól vagy csak annak aki 2012 júl után szül?
találtam 1 cikket amiből azt veszem ki hogy csak arra vonatkozik aki 2012 júl után szült
Szia
ez: Kismamákra vonatkozó változások, mindenkinek szól vagy csak annak aki 2012 júl után szül? mert csak ezen az egy helyen találtam azt h azokra vonatkozik a "gyed alatt fel lehet mondani" akik 2012 júl után szülnek..
ez lenne nekem fontos!
átmeneti rendelkezések döntik el
hogy kire mikor hogyan minként vonatkozik
ez jelenleg a Ház előtt van
mivel külön törvény lesz
még nem volt zárószavazás
jövő héten tudunk biztosat, még nem
majd ha magyar közlönyben megjelent
Köszönöm, csak mert fel akarnak mondani nekem gyed alatt mert a közös megegyezést nem írtam alá ( benne volt a végkielégítés+ felmondási idő ami járna) de ezen kívűl 1 havit akartak fizetni h írjam alá egyrészt mert megszűnik a cég másrészt meg uj rendelkezés alapján ha lennének is akkor is kirugnának mert megtehetik címszóval..
én azzal érveltem h 1 havit akarnak kifizetni mikor még kötelesek lennének 1 évig dolgoztatni ez nem fair..erre volt az a válaszuk
Köszönöm a választ..akkor nem lettem beljebb :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!