Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha van diakom es 2011/2012-es...

Ha van diakom es 2011/2012-es matricam de mar nem jarok iskolaba vehetek diakberletet?

Figyelt kérdés
Meg mi ez a hulyeseg hogy a mostanit vissza kell cserelnie a sulinak chipkartyasra febr 29-tol?
2012. márc. 1. 16:51
 1/5 anonim válasza:
Persze, hogy vehetsz, csak legyen érvényes matricád. Ennyi.
2012. márc. 1. 16:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Vehetsz persze. El is fogadják.

Én tavaly előtt szept-ben 1 hónapot jártam suliba, megkaptam a diákot kb. és ki is iratkoztam. És ez a diák tavaly októberig érvényes volt, diák bérlettel utaztam.

2012. márc. 1. 16:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor mi ez a hulyeseg h febr 29tol a sulinak vissza kell cserelnie es uj chipkartyasat adni? Mennyi ido mig adnak ujat? Mert ugye suliba nem jarok mar igy nem kapok masikat se, es ha megbuntetnek mert ez mar nem jo?
2012. márc. 1. 16:58
 4/5 anonim válasza:
És ez az új chipkártyás diákigazolvány máshogy néz ki, mint az eddigiek? külsőre történt rajta változás? mert aki úgy vesz rá matricát, mint a kérdező, az egyből lebukna, nem? Vagy nem értem!
2012. márc. 1. 17:20
 5/5 anonim válasza:
No, utána érdeklődtem, és ez az új chipkártyás diák azoknak lesz akik most jelentkeztek felsőoktatásba és szeptemberbe kezdenek, ill. akik elhagyják az igazolványukat és újat kell csináltatni. A régieket a tanulóktól nem veszik be és nem cserélik ki, nyugi!
2012. márc. 2. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!