Hol találom meg azt a jogszabályt, amely arról rendelkezik, h a kormány köteles havonta több tízezer forintot átutalni a "rászorulóknak"?
Mindenhol ezt látom, h megy a rinya, h mi az, h csak 22800 forintot utal ki a kormány.
Miért? Hol van az előírva, h köteles?
Miért nem örülnek, h egyáltalán kapnak?
Meg h lehet ebből megélni?
Ki menne el dolgozni, ha meg lehetne belőle élni?
"Hol találom meg azt a jogszabályt, amely arról rendelkezik, h a kormány köteles havonta több tízezer forintot átutalni a "rászorulóknak"?"
Hun az anyádba van az előírva, hogy a kormány köteles eladni a összes gyárat, bécsalogatni a multikot majd abbul adni nékijek (a lakosság tönkretévőjinek) támogatást amit a lakosságbul kizsigerel? He??? Sehun? Merakkor baxmeg anyád!
azt hittem, igazából kérdezed, mert akkor mondtam volna, hogy gyurcsány szakdolija mellett ...
vagy hogy is mondta az a humorista???
Kéremalássan, hogy a kérdésre is legyen válasz:
"(1) Magyarország arra törekszik, hogy minden állampolgárának szociális biztonságot nyújtson. Anyaság, betegség, rokkantság, özvegység, árvaság és önhibáján kívül bekövetkezett munkanélküliség esetén minden magyar állampolgár törvényben meghatározott támogatásra jogosult.
(2) Magyarország a szociális biztonságot az (1) bekezdés szerinti és más rászorulók esetében a szociális intézmények és intézkedések rendszerével valósítja meg.
(3) Törvény a szociális intézkedések jellegét és mértékét a szociális intézkedést igénybe vevő személynek a közösség számára hasznos tevékenységéhez igazodóan is megállapíthatja."
a "törekszik"-en van a hangsúly !!!!
én is mindig törekszem fogyni, de az istennek se jön össze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!