Hogyan "foghatnám" meg jogilag a szomszédomat? -gyanúm van, hogy ő ütötte meg a kutyámat, ma állatorvoshoz kellett vinnünk, ahol megállapították, hogy egyértelműen ütés okozta ficama van a térdénél, amit műteni kell,60 ezer ft lesz a műtét?
Mióta itt lakunk,kifejezetten utál minket,mert van 2 kutyánk (menhelyről befogadottak mind a ketten).
Folyton dobálja a kutyákat,egyszer a saját szememmel láttam, hogy az egyik kutyám hátra ment a dolgát végezni,és odafutott és szegény ebet elijeszetette söprűvel,még kint is lógott a széklete szegény picúrnak....
Egyszer mondta nekünk,hogy neki ezek nem kutyák,az neki a német juhásztól kezdődik-és hogy ezeket lábbal kell nevelni!!!-Hát azóta mondanom sem kell,hogy köszönni sem köszönünk nekik-egy agrsszív férgek!
Jajj,köszönöm szépen a sok választ-segítséget!..
Picúrom nagyon rosszul van..-hányik is és remeg is...-ááááá-nem tudom mi lesz-de megbeszéltem párommal,hogy éjszaka virrasztunk a kutyunk mellett,de hagyjuk aludni-ha egyáltalán tud szegénykém!És most nem azért,de mindennel együtt ez a műtét (ha szegény megéli) 100 ezerbe lesz,hát azért ezt sem könnyű előteremteni,pld anyósomtól kértünk kölcsön és vissza fogjuk törleszteni neki-szóval huss idei nyaralás!!!!Nem tudják egyesek ,hogy mások életével játszanak.Most is kinnt volt az a pökhendi szomszédom az udvaron,úgy vihogott, hogy eladta az egész utcát,legszívesebben odamentem volna és felpofoztam volna...-mindent meg fogok tenni azért,hogy ezt a szemetet megbírságolják ezért!
Magyarán nagyon harsányan üvöltözött ...
Kisállat biztosítást?Nem is rossz ötlet-utána is nézek
közös az udvar?
rossz helyen volt a kutyád?
kint az utcán volt?
hol tud a kutyához férni?
az ő kertjében volt?
nincs kerítésed, és hozzád jött át?
nagyon nem mindegy!
Szerintem ha több tanú is van rá, azzal már lehet kezdeni valamit.
Rohadt patkány! Mondd meg neki, hogy ő meg nem ember, mert az ember ott kezdődik, hogy tiszteli az állatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!