Magyar állampolgárként megvéd az Magyarország?
Szabadkán élek.Mondjuk ha teljesen ok nélkül belém kötnek a szerbek és péppé vernek, mint azt az alábbi cikk is igazolja, azonban szerencsére ha megvan most már a magyar állampolgárságom, akkor az anyaország kiáll értem?Mert lehetne akár azt is mondani hogy magyar állampolgárt vertek meg..
Köszönöm a válaszokat.
05 20 rajtad csak nevetni tudok.
Remélem elmész külföldre és nem rontod tovább a Kárpát medence levegőjét.
sz*r ügy ,de én is magyar állampolgár vagyok, pont mint te.
De te irigy vagy,meg idegenlelkű.
Én sosem tartottam a markom senkinek, pusztán érdekelt mások véleménye.
Engem te nem fogsz elkeseriteni, sok rendes ember van az országban,ez több hozzászólásból is látszik.egyedül veled van a gond, mert sok határon túli azt hiszi h minden magyarországi ilyen undoritó irigy magánakvaló sz*rkupac.
Én nem vagyok államalkotó nemzet tagja szerbiában, mégis tojok rá, hogy hány koszovói szerb jön át koszovóból vajdaságba.Ha szerb lennék, nem lenne pofám ilyet mondani a saját népemre mint te a magyarokra.
te tipikusan az az ember vagy, aki nem áll ki sem a családjáért, sem a hazájáért, sem a barátaiért, sem a gyerekeiért.
Nem azért tartalak ócska embernek, mert ez a véleményed rólam,nem igénylem a segitséged, csak rossz érzés tudni hogy élnek ilyen emberek.
"De te irigy vagy,meg idegenlelkű."
Te meg egy bevándorló.
" határon túli azt hiszi h minden magyarországi ilyen undoritó irigy magánakvaló sz*rkupac. "
A határon túliak nem éppen a józan életükről és az eszükről híresek.
"te tipikusan az az ember vagy, aki nem áll ki sem a családjáért, sem a hazájáért, sem a barátaiért, sem a gyerekeiért. "
Értük igen, egy nagyszájú külföldi nacionalistáért akkor sem ha kényszerítenek. Te provokálod őket, old meg a problémáidat.
"Nem azért tartalak ócska embernek, mert ez a véleményed rólam,nem igénylem a segitséged, "
De a hazám segítségéért itt sírsz.
Az vagyok, aki írta a szerbül tudó ügyfélszolgálatost, nem hiszem, hogy nagy nehézség lenne megtanulni szerbül, ha már tudsz valamilyen szinten. Magyarul meg angolul itt is tud mindenki, de az ilyen ügyfélszolgálatos munkákra nem tudunk jelentkezni, ahova pl. szerbül kell tudni. Írd be a keresőbe, hogy állás ügyfélszolgálatos szerb nyelven, ki fog adni párat.
Amúgy meg sem tudná senki mondani, hogy szerbek vagytok vagy nem, ha ilyen jól beszéltek magyarul, és a legtöbben itt azt tartják okos döntésnek, ha valaki olyan helyre költözik, ahol jobb életet tud biztosítani magának (és a gyerekeinek, ha lesznek), ezért vándorolnak a magyarok is mindennap nyugati országokba.
Azért a szavazatod gondold át még jó párszor, mert itt legtöbben örülünk neki, hogy az EU-n belül bárhova mehetünk dolgozni és nem szeretnénk elveszteni ezt a lehetőséget.
tegnap 18:25
Kérlek, ne vedd egy kalap alá az összes gúnyhatáron belül élő magyart!
Rengeteg buta ember van sajnos itt is. Sokan elhitték az mszp dumáját is az állampolgársági szavazáson. Ez az agymosás eredménye.
Gondolod el, mossák az agyunkat, hogy milyen jó a multikulti meg a sok n.gger, de megtagadtatják velünk külhonba szakadt testvéreinket! Ezek moslék liberális haddnemondjam kik! Ne aggódj, eljön még Magyarország feltámadása, és akkor Ti, akik ilyen vészterhes időkben sem tagadjátok meg magyarságotokat, megkapjátok jutalmatokat!
"ma 13:03"
Hogyan sikerült az összes szélsőjobbikos közhelyet ellőnöd egy hozzászólásban? Kérlek szépen az az agymosás amit feled tettek. Egyszerűen a szádba adták ezt a nacionalista moslékot.
ma 16:38
Nacionalista moslék? :DDDDD
Biztos az mszp-gyűlésen szeded fel magadra ezeket a hülye közhelyeket. A balos seggek egyik bevett szokása az, ha már elfogytak az érvek, akkor előhúzzák a "nacionalista" kártyát. Gyomornedvevő. :D
"Biztos az mszp-gyűlésen szeded fel magadra ezeket a hülye közhelyeket. A balos seggek egyik bevett szokása az, ha már elfogytak az érvek, akkor előhúzzák a "nacionalista" kártyát. Gyomornedvevő. :D"
Ez mind önálló gondolat volt? Csak azért kérdem mert ezeket a lózugokat majdnem szóról szóra leírta valamelyik "nemzettársad". Ha nálatok "házzáffyaknál" elfogynak az érvek, meglincselitek a vitapartnert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!