Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Magyar állampolgárként megvéd...

Magyar állampolgárként megvéd az Magyarország?

Figyelt kérdés

Szabadkán élek.Mondjuk ha teljesen ok nélkül belém kötnek a szerbek és péppé vernek, mint azt az alábbi cikk is igazolja, azonban szerencsére ha megvan most már a magyar állampolgárságom, akkor az anyaország kiáll értem?Mert lehetne akár azt is mondani hogy magyar állampolgárt vertek meg..

[link]

2012. máj. 23. 01:02
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Itt lista sem kell, anélkül sem kapsz melót :)
2012. máj. 23. 01:47
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

ugyan már, szerintem csak a beszűkült elméjű marhák mondanák hogy ne gyere mert elveszed a munkát. én a helyedben mondjuk tuti átjönnék ha már lehet is, magyarország nem egy svájc, de szerbiánál biztos jobb. megverni legalábbis nem fognak mert magyar vagy.

amugy szerintem nem fognak kiállni érted, legfeljebb a blikkbe bekerulhetsz ha jól megvertek, azokért se nagyon állnak ki akik itthon élnek...

2012. máj. 23. 01:52
 13/29 anonim ***** válasza:
75%
Persze, hogy megvéd Magyarország, elvégre a magyar összetartás legendásan híres. Itt kishazánkban a kutyát sem fogja izgatni, hogy a szerbek téged megvertek, csak jó sztori lesz belőle, ahogy előttem írták.
2012. máj. 23. 02:02
 14/29 A kérdező kommentje:

A térnek a neve az hogy Fasizmus áldozatainak tere.

Ezek tök átlagos srácok kinézetre.

De az a gond hogy nem tudod őket megkülönböztetni h ki milyen beállitottságú.

Az a leggázabb, hogy mig a magyaroknál ilyen történik, egyből vannak olyanok akik elhatárolódnak, na itt a rendes szerbek hallgatnak, nem állnak ki az igazságért, nem fognak magyarok mellé állni, hanem még rádobnak egy lapáttal..

Érdekes a szerbül tudó ügyfélszolgálatos.Csak az a baj, h szerb barátaim nem nagyon voltak, a suliban meg igen gyengén tanitották a szerb nyelvet, nem egy vajdasági magyarnak jobban megy az angol mint a szerb...Persze elég gáz hogy az állam ahol jelenleg élsz nem beszéled a hivatalos nyelvét...De én úgy érzem nem csak rajtam mullott, hogy csak kocsmai nyelven tudok szerbül...

2012. máj. 23. 02:20
 15/29 A kérdező kommentje:

Tisztázzuk le azért a dolgokat:

Én szeretem Magyarországot, sok rokonom él ott.

Nem szeretnék ártani a jelenlétemmel, persze nem Svájc, de szerintem elég stramm egy ország Magyarország. Persze vannak problémák, de hol nincs?

Nem zárom ki azt h egyszer nem költözök át.

A jobbikkal kapcsolatban meg nem hinném hogy elrontaná.

Van, bennünk délvidéki magyarokban akkora tartás, hogy nem ártanánk nektek hogy szavazunk h nektek rossz legyen.

Én a kettős állampolgársági népszavazást is megbocsátottam.Nem mindenkinek ugyanaz a véleménye.

Azért remélem, hogy előbb vagy utóbb, de most már egységes lesz a nemzet, különösen etniaki, nemzeti kérdésekben.

Azt meg hogy gazdasági, politikai, nyugat vs keleti államok kérdéseiben egyetértés legyen, lehetetlen, Szerbia sem egységes e tekintetben, mégis sokan azt gondolják h mennnyire összetartóak...

2012. máj. 23. 02:26
 16/29 anonim ***** válasza:
11%

"Amúgy meg magyar állampolgár vagyok, ugyanúgy mint "

Dehogy vagy...

Mellesleg old meg a saját problémáidat ne mindig csak a kezedet tartsad attól függetlenül, hogy határon túli vagy.

2012. máj. 23. 05:20
 17/29 anonim ***** válasza:
Ha nem szavazol a fideszre, akkor kiállunk érted. Kik fúrták meg az első ilyen jellegű szavazást?Kik voltak akik eliserték az állampolgárságot?Biztos hogy kiállnak érted,mint már sok ilyen példa volt.
2012. máj. 23. 06:44
 18/29 anonim ***** válasza:
A mai magyar kormány 2014. áprilisáig véd téged, ne aggódj, de aztán "csak" vajdasági leszel 4 évig. Ha szavazol a magyar választásokon, min. 7 millió ellenséged lesz + a szerbek.
2012. máj. 23. 13:58
 19/29 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ártanál a jelenléteddel. Ha ide szeretnél költözni, gyere nyugodtan. Itt azért biztosan jobb llesz, pláne, hogy rokonaid is élnek itt. Ha ott olyan gáz a helyzet, akkor érdemes ideköltözni.
2012. máj. 23. 14:05
 20/29 anonim ***** válasza:
12%

Sajnos nem olyan időket élünk, amikor az állam kiáll az emberekért.

Nézd meg Felvidéken a saját házukból teszik ki őket, mert felveszik a magyar állampolgárságot (amit anno elvettek tőlük), és a "magyar" vezetés meg lesz.rja. De még az a nagybeccsü unijjó is meg a különféle idióta szervezetek.

2012. máj. 23. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!