Magyar állampolgárként megvéd az Magyarország?
Szabadkán élek.Mondjuk ha teljesen ok nélkül belém kötnek a szerbek és péppé vernek, mint azt az alábbi cikk is igazolja, azonban szerencsére ha megvan most már a magyar állampolgárságom, akkor az anyaország kiáll értem?Mert lehetne akár azt is mondani hogy magyar állampolgárt vertek meg..
ugyan már, szerintem csak a beszűkült elméjű marhák mondanák hogy ne gyere mert elveszed a munkát. én a helyedben mondjuk tuti átjönnék ha már lehet is, magyarország nem egy svájc, de szerbiánál biztos jobb. megverni legalábbis nem fognak mert magyar vagy.
amugy szerintem nem fognak kiállni érted, legfeljebb a blikkbe bekerulhetsz ha jól megvertek, azokért se nagyon állnak ki akik itthon élnek...
A térnek a neve az hogy Fasizmus áldozatainak tere.
Ezek tök átlagos srácok kinézetre.
De az a gond hogy nem tudod őket megkülönböztetni h ki milyen beállitottságú.
Az a leggázabb, hogy mig a magyaroknál ilyen történik, egyből vannak olyanok akik elhatárolódnak, na itt a rendes szerbek hallgatnak, nem állnak ki az igazságért, nem fognak magyarok mellé állni, hanem még rádobnak egy lapáttal..
Érdekes a szerbül tudó ügyfélszolgálatos.Csak az a baj, h szerb barátaim nem nagyon voltak, a suliban meg igen gyengén tanitották a szerb nyelvet, nem egy vajdasági magyarnak jobban megy az angol mint a szerb...Persze elég gáz hogy az állam ahol jelenleg élsz nem beszéled a hivatalos nyelvét...De én úgy érzem nem csak rajtam mullott, hogy csak kocsmai nyelven tudok szerbül...
Tisztázzuk le azért a dolgokat:
Én szeretem Magyarországot, sok rokonom él ott.
Nem szeretnék ártani a jelenlétemmel, persze nem Svájc, de szerintem elég stramm egy ország Magyarország. Persze vannak problémák, de hol nincs?
Nem zárom ki azt h egyszer nem költözök át.
A jobbikkal kapcsolatban meg nem hinném hogy elrontaná.
Van, bennünk délvidéki magyarokban akkora tartás, hogy nem ártanánk nektek hogy szavazunk h nektek rossz legyen.
Én a kettős állampolgársági népszavazást is megbocsátottam.Nem mindenkinek ugyanaz a véleménye.
Azért remélem, hogy előbb vagy utóbb, de most már egységes lesz a nemzet, különösen etniaki, nemzeti kérdésekben.
Azt meg hogy gazdasági, politikai, nyugat vs keleti államok kérdéseiben egyetértés legyen, lehetetlen, Szerbia sem egységes e tekintetben, mégis sokan azt gondolják h mennnyire összetartóak...
"Amúgy meg magyar állampolgár vagyok, ugyanúgy mint "
Dehogy vagy...
Mellesleg old meg a saját problémáidat ne mindig csak a kezedet tartsad attól függetlenül, hogy határon túli vagy.
Sajnos nem olyan időket élünk, amikor az állam kiáll az emberekért.
Nézd meg Felvidéken a saját házukból teszik ki őket, mert felveszik a magyar állampolgárságot (amit anno elvettek tőlük), és a "magyar" vezetés meg lesz.rja. De még az a nagybeccsü unijjó is meg a különféle idióta szervezetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!