Kamerával megfigyel a szomszédom. Ezt megteheti?
Két bolygós (360-fokban elfordítható) kamerát szerelt fel a háza ként azon sarkára ahol a kerítés húzódik. A helyi erők azt mondták ezzel nem lehet mit tenni. A kamerák nincsenek természetesen fixre állítva "gondolom" de nem egyszer láttuk már, pl éjjel tisztán látszik mikor a kis piros infraledek a mi udvarunkat kémleli... Szerintem ha nem is rögzíti akkor sem tehet fel olyan kamerát ami arra alkalmas, hogy kukkoljon.
Kérdésem, hogy jogi úton le tudom-e vele szedetni, vagy kötelezhetem-e, hogy tegye máshova őket?
gondolom mozgásérzékelős kamerák, biztos nem téged les vele, hanem a saját házát védi. Nekem is ilyenek vannak vagy 10 aház körül. Rögzít is, ha bekapcsol mozgásra.
Gondolom teljesen hivatalosan felszerelt riasztórendszer része. A házat nézi, nem téged.
Azokat a kis "piros" infraledeket nem látod, hacsak nem látsz infra tartományban. Az a készenlét LED.
Az is elképzelhető, hogy tőletek tart!
Ha zavar, esetleg beszélj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!