Autóban ülve fogyaszthatok alkoholt?
Személygépkocsiban ülve és alkoholt fogyasztva megsértem-e a közterületen történő szeszital-fogyasztás korlátázásáról szóló önkormányzati rendeletet?
(Természetesen utasként innék. :))
Nem tudom, hogy autóban utasként alkohol fogyasztásra milyen szabályok érvényesek, de hogy milyen állásponton van a biztosító az autó utasterére azt tudom.
Kocsinkat feltörték a házhoz hozzáépített garázsunkban. Sok mindent elvittek (beépített rádiós magnó, hangszórók...stb.) Mivel volt casco is és házbiztosítás is elmentünk a biztosítóhoz. Ügyintéző közölte, hogy nem fizetnek, mert kocsi a garázsban állt, az pedig a ház része. Ha kint állt volna az udvaron, vagy az utcán akkor tudnának fizetni. Mondtuk, jó, akkor fizessen a lakásbiztosításra. Sajnálkozva mondta, hogy arra sem adnak semmit, mert a kocsiból lopták el a dolgokat. Ha kivettük volna az autóból és a garázsban, vagy a házban lett volna, de így...
A lényeg az,hogy akinek bármi köze lehet az ügyhöz, az úgy értelmezi a szabályokat ahogy akarja. Ha akarja közterület, ha akarja nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!