Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Autóban ülve fogyaszthatok...

Autóban ülve fogyaszthatok alkoholt?

Figyelt kérdés

Személygépkocsiban ülve és alkoholt fogyasztva megsértem-e a közterületen történő szeszital-fogyasztás korlátázásáról szóló önkormányzati rendeletet?

(Természetesen utasként innék. :))

2012. máj. 16. 22:06
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy autóban utasként alkohol fogyasztásra milyen szabályok érvényesek, de hogy milyen állásponton van a biztosító az autó utasterére azt tudom.

Kocsinkat feltörték a házhoz hozzáépített garázsunkban. Sok mindent elvittek (beépített rádiós magnó, hangszórók...stb.) Mivel volt casco is és házbiztosítás is elmentünk a biztosítóhoz. Ügyintéző közölte, hogy nem fizetnek, mert kocsi a garázsban állt, az pedig a ház része. Ha kint állt volna az udvaron, vagy az utcán akkor tudnának fizetni. Mondtuk, jó, akkor fizessen a lakásbiztosításra. Sajnálkozva mondta, hogy arra sem adnak semmit, mert a kocsiból lopták el a dolgokat. Ha kivettük volna az autóból és a garázsban, vagy a házban lett volna, de így...

A lényeg az,hogy akinek bármi köze lehet az ügyhöz, az úgy értelmezi a szabályokat ahogy akarja. Ha akarja közterület, ha akarja nem.

2012. júl. 9. 09:17
 22/22 anonim ***** válasza:
Lehet inni ,ha a sofőrt nem zavarja. Amikor megyünk a nyaralóba már osztom a pálinkát. Egyszer a rendőr a pirosnál mellénk ált épp öntöttem ezt látva csak mosolygott ,de nen csinált semmit.
2013. márc. 2. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!