Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Autóban ülve fogyaszthatok...

Autóban ülve fogyaszthatok alkoholt?

Figyelt kérdés

Személygépkocsiban ülve és alkoholt fogyasztva megsértem-e a közterületen történő szeszital-fogyasztás korlátázásáról szóló önkormányzati rendeletet?

(Természetesen utasként innék. :))

2012. máj. 16. 22:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

szerintem közterület

mutasd meg, hogy hol van leírva, hogy nem az !

2012. máj. 17. 08:38
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
asszony vezet én iszok közben haladunk és az ablakon kiöntöm a vizeletet az uttestre. csak nagyon ki kell tartani az üveget, mert a vizelet, ha ráfröcsög a kocsi oldalára, az nagyon érdekesen megláccik.
2012. máj. 17. 08:42
 13/22 Robcsi14 ***** válasza:
0%

Igen fogyaszthattsz....de válald is majd a felelőséget !

Ha valakit elütsz vagy a rendör megállit akkor szarban vagy...

Én már csak tudom... xD

2012. máj. 17. 12:10
 14/22 A kérdező kommentje:

Robcsi14! Utasként hogy ütöm el? :D

Én itt egy olyan jellegű esetre gondoltam, hogy pl. parkolóban áll az autó, a sofőr (én is lehetek vagy valaki más is... a kérdés szempontjából lényegtelen) nyilván NEM iszik, de van ott 2-3 utas, akik a nyári melegben meginnának egy-két sört. Kell-e számítani ebben az esetben 50000 Ft-os bírságra vagy sem?

2012. máj. 17. 16:03
 15/22 anonim ***** válasza:
Amit az egyik válaszoló írt az városi legenda, nincs jogi alapja; a nagykövetségek nem a küldő ország területe.
2012. máj. 17. 20:45
 16/22 anonim ***** válasza:
Kedves 15-ös... emlékszünk még ugyebár Nagy Imre, Mindszenty bíboros, stb. esetére... meg az NDK-s menekültekre, az NSZK-s nagykövetségek területén... khmm.
2012. máj. 17. 22:23
 17/22 anonim ***** válasza:

A diplomáciai menedék(asylum) az egy egészen más dolog, de okoskodj csak.

Akehurt's Modern Introduction to international Law - én ebből tanultam nemzetközi közjogot, te miből?

2012. máj. 18. 19:02
 18/22 anonim ***** válasza:

szerintem a 15-ösnek nincs igaza

(találkoztam már 2-es jogásszal, aki hülyeségeket beszélt.)

laikus

2012. máj. 18. 19:22
 19/22 anonim ***** válasza:
a nagykovetseg a fogado orszag terulete. Persze az epulet ugyanugy lehet a tulajdonaban egy masik orszagbeli szemely vagy vallalkozas vagy akar mint ez esetben az a masik allam tulajdonaban, de attol meg nem fog ahhoz az orszaghoz tartozni. Ennyi erovel akkor Magyarorszag jelenlegi 93 ezres teruleteben benne van a tobb szaz tavoli diplomaciai kepviselet ingatlana? Nyilvan nem. Aki ezt allitja annak nincs jogi erzeke.
2012. máj. 18. 20:29
 20/22 anonim ***** válasza:

"(találkoztam már 2-es jogásszal, aki hülyeségeket beszélt.)

laikus"

Bár annyi 5 forintosom lenne, ahányszor laikus oktatott engem arról, hogy az nem úgy van.

2012. máj. 19. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!