Van joga az iskolában a takarítónőnek/titkárnőnek átnézni a táskámat és a zsebeimet zenelejátszó és telefon után kutatva?
A dátumot nem nézted nagyokos? Hat éve írtam ezt a választ azóta már 26 éves felnőtt nő vagyok aki éli a saját életét. Mellesleg azt is húsz évesen írtam szóval a sztori van vagy 11 vagy 12 éves. Nyolcadikban kezdtünk cigizni ikertesómmal egy tanár meg látott minket egyszer az utcán és utána vadászott ránk hogy beírhasson az ellenőrzőnkbe.
Csak nekem már ellenőrzőm sincs jópár éve. Leérettségiztem és most anyával az ikertesómmal meg a húgommal visszük tovább és fejlesztjük anya vállalkozását. Most bővítettük ki a régi szalont ami így már nem csak műköröm-manikűr hanem teljes szépségszalon lett mellénk fodrász meg kozmetikus is. Itt a húgom a főnök mert én inkább csak körmözgetni szeretek (VB helyezéseim is vannak már) meg közben nyitottunk egy kisebb szalont az csak körmös ott az ikertesóm a főnök anya meg az egésznek plusz oktató meg zsűrizni is szokott.
Ja és ma már senki nem akar átkutatni ha megyek ki cigizni. Elment a vendég én meg kimegyek és rágyújtok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!