Ha szitázni akarok pólókat, és azokat online eladni, számolnom kell a Copyrighttal? (tovább bővebben)
új látványvilág lenne az igazi, persze azt nehéz kitalálni, illetve nem biztos hogy megfogja a közönséget és 'bejön'
Sziasztok!
Én inkább kérdezni szeretnék, ha még aktuális..:)
Mi a helyzet azokkal a grafikákkal, amikről nem egyértelmű, hogy jogvédett-e. Egyszerű képekre gondolok, amik mennek a pólónyomóknál. Legénybúcsús game overes feliratok, grafikák, lánybúcsús eladva feliratok, 18-as karika, ilyesmik. Ha pl én megszerkesztek egy nagyon hasonló feliratot, vagy pl a mintáim között szerepel a fekete 18, körülötte a piros kör, ezért is büntethetnek?
Nem is a képek jogvédettségére lennék igazán kíváncsi, hanem arra, hogyha ezek a grafikák szerepelnek a választható mintáim között, amik a pólóra mennek, akkor büntethetnek-e. És ha igen, akkor hol lehetne frankón beszerezni ezeket? Illetve, ha mégis használom őket, akkor azonnal büntetés lesz, vagy minden esetben először egy figyelmeztetés?
Azért vagyok rá kíváncsi, mert a megrendelő által küldött képet is használjuk, ezek sokszor a netről leszedett ilyesmi képek, de nagyon rossz minőségűek.
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!