Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen komolyabb ügyem lehet...

Milyen komolyabb ügyem lehet ebből?

Figyelt kérdés
Tiszteletem mindenkinek aki ezt olvassa, 17 éves vagyok, a környező iskolában lebuktak hamis orvosi igazolással majd rendőrség elkezdett vizsgálódni minden suliban, köztük ott is ahol én tanulok, az én esetemben még nem derült ki de én is adtam be 1 ilyen igazolást, állítólag elvittek tőlünk is párat de az enyémet nem amiben még mindig reménykedem legalább is osztályf. azt mondta, azonban ha még is elvitték és kiderül minden, mi fog történni? Szüleim biztos megölnek :(.. 17/F

2012. máj. 15. 15:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Jó esetben nem rúgnak ki az iskolából, "csak" igazolatlan hiányzás lesz. Azt viszont a családi pótlék megvonásával is szankcionálhatják, szóval jogosan tartasz a szüleid haragjától.
2012. máj. 15. 15:23
 2/4 anonim ***** válasza:

amennyiben nem rúgnak ki, akkor gondolom igazgatói rovó és igazolatlan hiányzás arra a napra

remélhetőleg csak 1 napot lógtál így, különben megy a jelentés a gyermekjóléti szolgálathoz és ugrott a családi pótlék is

2012. máj. 15. 15:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért ne feledkezzünk el az okirat hamisításról, mint bűncselekményről sem! 17 évesen büntethető vagy...
2012. máj. 15. 16:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Láttam a tv-ben, szerintem frankón ijjesztgetés, most pár emberrel példát statuálnak, de nem fogják az egész város suliait lefedni, mert akkor minden második diákot igazgatóival kellene sújtani.
2012. máj. 15. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!