Törvénybe ütközik, ha én fogok egy papírt ráírom h munkát vállalok (festés) és szórólapozom?
Nekem már a tököm nagyon tele van a rendőrökkel,jogokkal,meg a törvénnyel,hogy már azt is büntetik,ha dolgozni akar az ember....
Szval én szeretnék fusizni,és hívnak,hogy menjek én meg ugye megyek festeni és észreveszi a rend "őrei" akkor engem megbüntetnek ? Vagy már a munkáért is életfogytiglant kapok ha meg megölök vki akkor kapok 1 évet ?
tehát nem vagy vállalkozó, nem adsz számlát, és adót csalsz
erre gondoltál?
előbb utóbb lebukhatsz
Alkalmi munkára gondolom nem kell vállalkozói.Adót viszont be kell vallani.Én így is keresnék munkát:
szval már a munkát is büntetik ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRtem -.-
Magyaország <3 sok a munkanélküli de dolgozni nem szabad vagy dolgozzak havi 70 000 ért hisz 50 ből meg lehet élni peersze simán ! Rohadjonak meg !
A kérdező kommentje:
szval már a munkát is büntetik ÉÉÉÉÉÉRtem -.-
Nem a munkát, hanem azt, hogy nem fizeted meg utána a járulékokat.
Bejelentett munkával éhen döglessz viszont ha nem vagy bejelentve akkor megbasznak adócsalásért szóval inkább próbálj "titokban" dolgozni
Ezért nem árt ha van ismerettséged
"Nem a munkát, hanem azt, hogy nem fizeted meg utána a járulékokat."
Mért fizetne? Ő dologozott érte vagy a járuléklopók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!