Fekete hajat vörösre festeni? Olvass tovább : ) Kiszívatás nélkül látszódnaa?
Gondolkoztam azon, hogy lehetne egy időre vörös hajam - mármint nem az vörös, mint a természetes vörösöknek, hanem a tényleges vörös szín, valami ilyesmi:
Nem szeretném a hajam kiszőkíteni - a kérdés az, hogy mi látszódna belőle, ha simán a fekete lenne vörösre festve - kapna legalább egy kis vöröses árnyalatot, vagy annyi se? :) Köszi
Természetes fekete hajam van.. bár a nap pár helyen egész barnára szívta, főleg lefele, de a tövénél fekete :)
Szóval úgy gondolod, hogy a vörös festék inkább kibarnítaná a hajam?
szia!
Fodrász vagyok, a tanácsom a következő ha ilyen élénk vörös színt akarsz akkor mindenképp szőkíteni kell de ha nem akarsz neki esni mint a barom akkor havi 1 alkalommal rakass bele rengeteg szőke melírt (ha természetes hajszíned van akkor pillanatok alatt leszívja) és kb 3 hónap múlva lehet festeni!
Ha csak így a natúr gesztenye barnára (erre a színre mindig azt mondják, hogy fekete... néha összekeverik az emberek) ráfestenél akkor csak egy semmilyen vöröses barna akármi lenne belőle!
A szolídabbon nem azt értettem, hogy barna lenne, arra ne számíts, csak nem lenne annyira élénk a szín, mint a világosabb alapon.
Olyan szép a hajad, ne akarj vöröset! Aki alapból ilyen sötét hajú, annak nem is szokott jól állni a rikító színű haj...de ha mindenképpen szeretnél valamilyet, válaszd a melírt. Van olyan fajtája, ami színez is egy lépcsőben, tehát a te sötét hajadba is tudnak nagyon szép tincseket csinálni. (contrast néven futnak, professzionális termékek)
Köszönöm :)
Rikító színre nem is gondoltam, hanem valami mélyebb, melegebb, teltebb bordóra, ilyesmire.
Bár, az is lehet, hogy furcsán hatna így a nyár közeledtével - mivel pár óra alatt annyit barnulok, mint más egy hét nyaralás alatt, így télen kis fehér vagyok, nyáron meg mint valami etnikum :D:D:D:DD Ahhoz meg nem igazán jó a világos haj :D
És köszi a dicséretet, szeretem is a hajszínemet, csak gondoltam, fel lehetne valamivel dobni... Melír nem nagyon lejárt?:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!