Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Van itt olyan, akit elkaptam...

Van itt olyan, akit elkaptam bolti lopáson? Mi lett a következménye?

Figyelt kérdés
2012. máj. 12. 08:53
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

jó de azok mind akkor ha a helyszínre kijött a rendőr. Utólag nem valószínű,hogy 400ft ért leültetnek vkit.

Gondoljátok logikusan.

Ha minden egyes alkalommal ha lop valaki bevinnék a börtönbe akkor hány börtönt kéne építeni ?? Hányat ? több 100 at.

Mert naponta megtelne 1.

És azért ha valaki volt már börtönben az tudja,hogy ott komolyabb emberek vanna. Gyilkosság,rablás,verekedés nem 2-300 lopások.

Legalábbis szerintem így van.

És ezt mondta egy itteni rendőr is,hogy azért a börtönért,komolyabbat kell csinálni

2012. máj. 12. 10:12
 12/16 anonim ***** válasza:
17%
Nem értem, hogy begyesek miért lopnak. Ja, és ne gyerek nekem a "megélhetési bűnöző" dologgal...
2012. máj. 12. 10:25
 13/16 anonim ***** válasza:
20%
Mi ez a sok lopásos kérdés? naponta van 3-4 ezzel kapcsolatos.
2012. máj. 13. 20:08
 14/16 A kérdező kommentje:

ez most csak kiváncsiság !

Igaz,hogy ha fizetni kell akkor 5000-150 000 ig terjed ?

2012. máj. 13. 20:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem elég hogy lopsz még le is pontozod azokat akik rendesen válaszolnak.
2012. máj. 13. 21:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Van olyan ismerősöm, akinek van olyan ismerőse, akit egyszer elkaptak. Nem tudom, hogy mi lett vele és nagyon rég volt. Javasolnám az összes hasonlónak, hogy áldozzon rá pár milliót a tisztességesen megkeresett pénzéből és nyisson boltot. Amikor látja, hogy szétlopják a dolgozók meg a vevők, az az igazi büntetés, nem egy párezer forintos bírság. Mi a f*szt képzeltek ti magatokról? Azt mondod, h kis értékű? Hát akkor még a mekiben is max. 2 óra alatt megkeresnéd az árát. Mért nem mész dolgozni inkább, he?
2012. jún. 19. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!