Egy ilyen rágalmazásnak mi lehet a következménye? Az illető még kis korú.
Figyelt kérdés
Én 20 vagyok, az illető pedig 15 éves. Néhányan összejöttünk és beszélgettünk. Egy lány (aki szintén velünk volt) a facebook kiemelt bejegyzések között az öccséről volt egy kép, miközben alszik és egy vicces kommentárt fűzött hozzá a lány. Ez a beszélgetés során eszembe jutott és mondtam, hogy a kommentje jópofa volt. Erre a fent említett 15 éves kiskorú azt mondta, hogy pedofil vagyok. Először azt hittem viccel, de nem nevetett senki. Ha feljelentem rágalmazásért, mit kaphat? Pénzbüntetést? Vagy kiskorúak börtöne?2012. ápr. 21. 16:05
1/7 A kérdező kommentje:
az még lemaradt, hogy amikor megrágalmazott, akkor ezt a többiek is hallották.
2012. ápr. 21. 16:16
2/7 anonim válasza:
kis korúak börtöne, egyértelműen.
3/7 anonim válasza:
Szerintem halál reá.
Amúgy hülye vagy.
4/7 anonim válasza:
Semmit, és egy fórum sem foglalkozik ilyen hülyeséggel.
5/7 anonim válasza:
Meg kellett volna húzni a kiskorú fülét,és ezzel a lendülettel jó seggbe is rúgni.Ennyi.
6/7 anonim válasza:
Ez a csitri finoman szólva is hülye.
7/7 anonim válasza:
"Először azt hittem viccel, de nem nevetett senki."
Mivel pocsék vicc volt. Az elmondottak alapján nem is értem, hogyan jutott eszébe. Annyira se füle se farka a sztorinak, hogy az eset jogi megítélése gyakorlatilag képtelenség.
Ez inkább becsületsértés lesz, amihez viszont nagy nyilvánosság kéne. Szóval gyakorlatilag semmit nem kapna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!