Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha most annyira szar a gazdasá...

KaszaAntalZsolt kérdése:

Ha most annyira szar a gazdasági válság, akkor miért nem legalizálják a HERBÁL (bio) terméket? Igaz hogy jelenleg is legális, de akkor miért nem mondja ki a kormány! Mondja ki! és fellendülne a gazdaság?

Figyelt kérdés
legyen LEGÁLIS !!!
2012. máj. 11. 23:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
34%
Az "igazi "engedélyezése valóban kihúzná az országot a bajból,de ez külföldnek,és a biboldó háttérhatalomnak nem érdeke.A gazdagoknak nem érdeke,hogy itt jólmenjen.A herbálnak hazudott vegyszer pedig rendkívül káros,méregerős méreg,semmiképpen ne szívj olyat.
2012. jún. 9. 12:15
 12/15 anonim ***** válasza:
a herbált kellene be tiltani és az igazi cannabist legalizálni egyrészt nem tartalmaz anyi káros anyagot mint a herbálok amik c listára nem kerültek fel mert hiába kerül fel az egyik a c listára egy alkoto elemet arrébb tesznek igy már nincs c listán tehát simán árusitják más részt a termesztése nagyon minimális befektetésel jár de viszont hatalmas haszonnal és legalább meg tudnák adoztatni tehát az állam kezébe és nem legális dilerek kezébe menne az a pénz másodszor amint már irták meg nőne a turizmus is ami ismét csak sok pénzt hozhatna csak a magyar jogszabály szar inkáb engedig a méregel párolt herbált mint hogy engednének egy természetes nővényt
2012. jún. 14. 16:09
 13/15 anonim válasza:
A herbál füstölő sosem volt egészséges azaz köze nincs a bio-hoz mivel mindenféle egyszerű növény acetonba áztatott szintetikus kannabiolid kombinációjáról van szó amit Kína igénytelen vegyi gyáraiban pancsolnak össze milliónyi változatban (bevizsgálatlanul) tehát beazonosíthatatlan mikor mit kapsz! Emellett veri széjjel a májad szíved és az idegrendszered! Rövid távon kilehet próbálni mindent viszont az előbb leírt mellékhatásokkal számolni kell!: ) elég 100hektár föld és egész európát el lehetne látni ezzel a műanyag szarral viszont tudod körülöttünk kulturált népek laknak akiknek nem az első szórakozásuk , hogy kábítószerezzenek! Főleg egy bizonyos kor felett mások az értékrendek. Gondolkozz el nézz utána jobban mi micsoda. Tekerj egy jó cigit közben ami megnő zölden egy cserépben és rájössz mit mondok!: )
2012. júl. 6. 18:41
 14/15 anonim ***** válasza:
pontosan.a májad,szived,veséd halál szétb@__za,és az idegszálaidat meg atom szétcincálja 1-3 éven belül.Annyira,hogy anyukádnak is meglékelnéd a fejét,mert hozzád mert szólni.
2012. júl. 6. 19:25
 15/15 anonim válasza:
Mondanék erről egy pár szót. A BIO szó ne tévesszen meg téged. Ez acetonos JWH oldatba áztatott szar. Igénytelen, undorító szaga van , undorító az íze és a hatása is. Szombaton "volt szerencsém" kipróbálni. Beleslukkoltam 3 at. A hatása egy olyan 1 perc múlva kezdődött. Először, elkezdtek zsibbadni a lábaim, utána valami könnyedség fogott el. Becsuktam a szemem egy pár másodpercre, utána mint kinyitottam, az egész világ forgott körülöttem. Ennek ellenére nem szédültem. Körbe-körbe mászkáltam tőle, miközben a tenyeremet néztem, hiszen az agyam nem volt képes felfogni azt, hogy az a tenyerem. Ugyan ez volt az emberekkel is. Mindenkihez odamentem, megérintettem, mert nem hittem el, hogy ez a valóság. Utána, elkezdett a szivem iszonyat módon verni, ami kicsit para volt, de próbáltam átadni magamat a feelingnekk és nem törődni vele. Mindet összevéve, kb semmi köze a fűhöz. A fűtől jól érzed magad, lazulsz. Itt meg szorult vagy és nyugtalan, illetve paranoiás is. Én azt tudom neked ajánlani, hogy normális jó igazi házi füvet szívj, ne ezt a szar. ha ár lenne a kifogás, ugyan annyiba kerül...
2012. szept. 10. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!