Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ártatlanul elítélhetnek?

Ártatlanul elítélhetnek?

Figyelt kérdés

Egy volt kollégám ismerősével elcseréltem pár telefont.

Hónapokkal később jelentkezett a rendőrség, hogy lopottak a telefonok, és hogy a munkahelyemről tünt el.

Akkor már nem dolgoztam a kollégámmal, mert más helyre mentem, de akkor még igen amikor hozzámkerült a telefon.

Ő, vagy valaki rámterelhette a gyanút, mert a rendőrség engem gyanusított meg a telefon lopással mivel én kezdtem el használni őket, és az én számomat adta ki nekik a szolgáltató rendszere a kőrözött imei-ek alapján (saját előfizetéses kártya volt benne), és most felvételeket mutogatnak nekem a volt melóhelyemről amin semmi konkrét nem látható, csak én ahogy dolgozom, meg a kollégáim ahogy dolgoznak.

Tanúkat keresnek, hogy rámverjék a dolgot.

Mit csináljak? Mennyire érdemes ezt komolyan venni?

Újlenyomatot vettek, és átvizsgálták a lakásomat, de természetesen eredmény nem volt.

A volt kollégám a pofámba röhögött, és közölte, hogy még a nevét is felejtsem el, a közös ismerősünkről meg lényegében semmit se tudok.

Tanúk vallomása, és szembesítés alapján eljuthat vádemelésig a dolog? Elítélhetnek ez alapján?

38/F

2012. máj. 9. 01:50
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Az egészet az is bonyolítja, hogy időközben elhagytam azokat a szarokat, elég balfék módon egy villamoson maradt a szatyor, mert még három másikat cipeltem bevásárlás után.

Ez már a csere után volt pár héttel amikor túl akartam adni rajta, némi esztétikai javítgatás után.

Szóval azt se tudom kinél lehetnek.

2012. máj. 9. 12:29
 12/12 anonim válasza:
NOKIA CONNECTING PEOPLE :)
2012. máj. 24. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!