Folyik még a nyomozás a Horák Nóra ügyben?
Már régen történt az eset,de nagyon fáj és sajnálom szegény lányt.Biztos nagyon szenvedett szegény az utolsó másodperceiben :(
Hogy miért hozom elő ezt a borzalmas gyilkosságot lassan 4 év után?Azért,mert EGYÉRTELMŰ,hogy nem egy elkövetője volt a kegyetlen gyilkosságnak és egyszerűen nem tudom feldolgozni,hogy a többi tettes nem kapja meg a büntetését!!!
Remélem vannak itt olyanok,akik értenek a hazugságvizsgálathoz(én értek hozzá),és alaposan átnézik ezt a videót,és kíváncsi vagyok,hogy egyezik-e a véleményünk: http://www.youtube.com/watch?v=iygjo0gkwSA
És ezt mindenféleképpen olvassátok el: [link]
Ez már a "minek eszel úgyis ki$zarod" gondolkozás, és a kettő között azért van némi átmenet...
Eléggé szabadjára voltam engedve, de mégse éreztem késztetést egyedül mászkálni ilyen időben. Nekem is van lányom, igaz, még kicsi, de nem hiszem, hogy örülnék, ha 14 évesen egymagában menne az éjszakában erre-arra...
(Tény, hogy pl szegény Szatmári Nikit pl fényes nappal ölték meg, de azért éjszaka mégis nagyobb lenne bennem a félelem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!