Folyik még a nyomozás a Horák Nóra ügyben?
Már régen történt az eset,de nagyon fáj és sajnálom szegény lányt.Biztos nagyon szenvedett szegény az utolsó másodperceiben :(
Hogy miért hozom elő ezt a borzalmas gyilkosságot lassan 4 év után?Azért,mert EGYÉRTELMŰ,hogy nem egy elkövetője volt a kegyetlen gyilkosságnak és egyszerűen nem tudom feldolgozni,hogy a többi tettes nem kapja meg a büntetését!!!
Remélem vannak itt olyanok,akik értenek a hazugságvizsgálathoz(én értek hozzá),és alaposan átnézik ezt a videót,és kíváncsi vagyok,hogy egyezik-e a véleményünk: http://www.youtube.com/watch?v=iygjo0gkwSA
És ezt mindenféleképpen olvassátok el: [link]
Te meg ezt a videót nézd meg. Tanulságos.
"Azért,mert EGYÉRTELMŰ,hogy nem egy elkövetője volt a kegyetlen gyilkosságnak "
Ha ennyire ismered az ügy részleteit menj be a rendőrségre és tegyél vallomást.
A kurucinfós linket nem nyitom meg mert ott úgyis csak bulvárdolgok vannak és így látatlanban is meg tudom mondani, hogy összefüggést találtak az eset és a "háttérhatalom" között.
Miből gondolod, hogy értesz a poligráfhoz (aki ért hozzá nem írja azt, hogy "hazugságvizsgálat)?
"EGYÉRTELMŰ,hogy nem egy elkövetője volt a kegyetlen gyilkosságnak"
Te már csak tudod, nem?
"aki ért hozzá nem írja azt, hogy "hazugságvizsgálat"
William J. Majeski"húsz éve foglalkozom hazugságvizsgálattal"
Elnézést a fogalmazásért,kijavítanék egy részt:"Azért,mert EGYÉRTELMŰ,hogy nem egy elkövetője volt a kegyetlen gyilkosságnak és egyszerűen nem tudom feldolgozni,hogy a többi tettes nem kapja meg a büntetését!!! "
Azért,mert szerintem EGYÉRTELMŰ,hogy nem egy elkövetője volt a kegyetlen gyilkosságnak és egyszerűen nem tudom feldolgozni,hogy a többi tettes nem kapja meg a büntetését!!!
Rengeteg ellentmondás van a Horák Nóra ügyben!"Általában a Rendőrség akkor tesz díjkitűzést, hogy ha valamilyen külső segítségre vár, de ebben az esetben erről nincs szó..."(RENGETEG A NYOM] - Papp Péter, PMRF-bűnügyi igazgató
"Eléggé nyomszegénynek tűnt a helyszín..." - Csapi Balázs, bűnügyi osztályvezető, Pest Megyei Rfk.
Aki ért hozzá, az tudja, hogy nem létezik semmilyen biztos módszer a hazugság detektálására.
Különösen ha valaki előre eldönti, hogy XY csak hazudhat.
Kérdező: teljesen egyetértek veled, kizártnak tartom h p. józsef követte volna el a tettet, hogy miért? 1:rendőrség a nyomozás elején váltig állítja többen voltak. 2: a nyomozás elején amikor még "forró nyomon" vannak bevisznek 5 Sztojkát, ahogy a videón is látszik, kihallgatják őket mint GYANUSÍTOTTAKAT!!
3: ami a videóban is elhangzik a vége fele,egyik társuk a gyilkosság után (pont akkor) önygyilkos lesz... kicsit furcsa? hát persze 4: az állítólagos gyilkos 200 m-re lakott onnan ahol megtalálták a holttestet. 200 méterre!!! 5: a videóban szereplő helyi lakosok állítása is bizonyítja hogy nem a valódi tettest fogták el, csak rávarrták p. józsefre az egészet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!