Haribo0513 kérdése:
BCSKÜ 3. sz. Bázis hol van? Ugyanis ott van egy csomagom, amit nem kézbesítettek, pedig ők azt mondják.
Figyelt kérdés
2012. 04.28-án rendeltem Szegedről egy kutyafekhelyet, kaptam hivatalos értesítőt, megrendelési számmal meg mindenennel, hogy 2012. 05. 03. és 05. 04-én átvehetem. Már hívtak Szegedről is, hogy feladták a csomagot 05. 02-án és megintcsak megerősítettek abban, hogy 4-e és 5-e között átvehetem. Nyomonkövetés: cikkszám beírás. és hoppá: látom, hogy 05. 04.14:20-kor kézbesítési kísérlet volt a BCSKÜ 3. sz. Bázisról, persze sem hivatalos értesítés, sem telefonhívás - ahogy természetesen kértem aznapra - nem történt. Hívtam a posta 0640-es számát, még jó, hogy hétvégén nem hívható. Volt valaki már ilyen helyzetben? Írtam nekik email-t, de ki tudja, hogy mikor és ki fog válaszolni.2012. máj. 5. 19:30
21/21 anonim válasza:
szerintem bázison nem tudják kikeresni neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!