Haribo0513 kérdése:
BCSKÜ 3. sz. Bázis hol van? Ugyanis ott van egy csomagom, amit nem kézbesítettek, pedig ők azt mondják.
Figyelt kérdés
2012. 04.28-án rendeltem Szegedről egy kutyafekhelyet, kaptam hivatalos értesítőt, megrendelési számmal meg mindenennel, hogy 2012. 05. 03. és 05. 04-én átvehetem. Már hívtak Szegedről is, hogy feladták a csomagot 05. 02-án és megintcsak megerősítettek abban, hogy 4-e és 5-e között átvehetem. Nyomonkövetés: cikkszám beírás. és hoppá: látom, hogy 05. 04.14:20-kor kézbesítési kísérlet volt a BCSKÜ 3. sz. Bázisról, persze sem hivatalos értesítés, sem telefonhívás - ahogy természetesen kértem aznapra - nem történt. Hívtam a posta 0640-es számát, még jó, hogy hétvégén nem hívható. Volt valaki már ilyen helyzetben? Írtam nekik email-t, de ki tudja, hogy mikor és ki fog válaszolni.2012. máj. 5. 19:30
11/21 anonim válasza:
Sziasztok!
FRISSÍTÉS:
BCSKÜ 3. sz. Bázis jelenleg 1097 Budapest IX Táblás u. 39 sz. alatt található és a 06/1/7678282 ügyfélszolgálati számon a 2. menüpontban lehet csomag után érdeklődni.
12/21 anonim válasza:
Szánalmas, hogy a MP 2012 óta semmit nem fejlődött! Ugyan úgy nem viszik ki a csomagodat most 2017-ben, mint régen és ugyanúgy azt hazudják, hogy nem talált a címen senkit.Az ajánlott leveledet ki se hozzák, előre megírt értesítőket dobálnak be. Bedőlhetne már az a kupleráj, a helyüket meg sóval felszórni!
13/21 anonim válasza:
mocskos patkányok, híznak az állam és az együgyű adófizetők pénzén, miközben a mezei postai alkalmazott minimálbért kap, ezek meg onnan fentről mutogatnak lefelé a ************************************* patkányok
és szó nélkül irigykedve elnézitek ahogy pöffeszkednek a kocsijaikban meg építik a villáikat
14/21 anonim válasza:
#11 KÖSZI!!! ez a negyedik számuk, amit hívtam ma, ezt végre felvették.
16/21 anonim válasza:
Megkapta végül a kutya a fekhelyet?
17/21 anonim válasza:
BCSKÜ 3. sz bázis Bp Táblás utca Illatos ut sarok.
18/21 anonim válasza:
Mi lett a sztori vége? Kihez került a fekhely?
19/21 anonim válasza:
a legfontosabb a kérdésedben az első mondat, hogy mit rendeltél. nélkülözhetetlen információ!
20/21 anonim válasza:
Ha nincs ott a címzett, ahova a csomag szól, akkor utána a bázison lehet átvenni a küldeményt vagy kiküldik a címzés szerint közel eső postahivatalba és ott lehet átvenni? Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!