Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Bejelentkezni egy lakcímre,...

Bejelentkezni egy lakcímre, ahol valójában még nem lakom, törvénytelen?

Figyelt kérdés
Saját tulajdonú lakóházba bejelentkezhetek, ha még nem lakom ott? Az Önkormányzat ellenőrizheti? Ugyanis ha be vagyok jelentkezve, kevesebb/egyáltalán nincs építményadó, mint ha nem vagyok ottani lakos...

2012. máj. 4. 20:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az.
2012. máj. 4. 21:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha a tied akkor simán bejelentkezhetsz...
2012. máj. 4. 23:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha nem laksz ott és bejelentkezel, akkor bizony törvényt sértesz. Én se gondoltam volna, de hallottam múltkor a rádióban, hogy a rendőrség 20.000 forintra büntetett egy erdőben sétáló embert, mert megszegte a lakcímbejelnetésre vonatkozó szabályokat. valójában fatolvaj volt de még nem lopott, így ezt varták rá.

Engem le akart tartóztatni a győri Városi Bíróság, mert nem taalált ott ahol eredetileg elő akart állítani, ami a postacímem volt egyébkényt, de soha nem laktam ott. a volt nejem lakik a címen és viszont kijelentkeztem, mert egy osztráknak melózok és ott is lakom a gazdaságában.

2012. máj. 6. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!