Folytonos magánszámról érkező hívások! Mit tesz ilyenkor a rendőrség?
Figyelt kérdés
Mindennap délután 1-2-szer... Magánszám, ezért kideríteni nem lehet. Mit lehet tenni ilyen esetben?2012. ápr. 21. 22:08
21/26 anonim válasza:
A rendőrség az adatvédelmi törvény bevezetése óta nem adja meg a számot, a szolgáltató sem adja ki sem neked, sem másnak. A rendőrségnek is csak akkor, ha bűncselekmény alapos gyanúja esetén az ügyész határozatban kikéri. Neked viszont nem adják meg, csak a nyomozáshoz használják fel.
22/26 anonim válasza:
20: Én se írtam, hogy bűncselekmény. Sőt, azt sem, hogy attól idiót,a hogy magánszámról hív vki vkit.
23/26 kovpet válasza:
"Mindennap délután 1-2-szer"
Szerintem ez már simán zaklatás. Jelentsd fel, aztán kiderül, hogy lesz-e valami...
24/26 A kérdező kommentje:
Igen, utolsó lehet tényleg zaklatás. Viszont, ha ténylegesen zaklatni akarna, lehet éjjel is hívogatna.
Este már nem hív. Ezért azt sem mondhatnám a rendőrőknek,hogy folyton zaklat.
Mert ha kérdezik,hogy este is? Akkor arra, csak annyit tudnék mondani,hogy nem.
Van, hogy kimarad napokra, esetleg egy hétre is...
Ezért annyira nem folytonos, de zavaró...
2012. ápr. 22. 11:00
25/26 anonim válasza:
Ha feljelentést teszel a rendőrségen zaklatásért, akkor a rendőrség nem elárulja neked a szolgáltatótól megszerzett számot, hanem a szám gazdája ellen eljárást indít zaklatás miatt. Hallottam olyat, hogy egy nő feljelentést tett, aztán megbánta, mert kiderült, hogy valami kollégája telcsizgetett, aki titokban bele volt esve, és rajtuk röhögött mindenki, mikor kiderült.
26/26 A kérdező kommentje:
Szóval ha rendőrségre bemegyek, akkor pénz bírságot is kaphat, azért börtönt biztos nem, az elég erős
2012. ápr. 23. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!