Kaphat e kegyelmet?
Figyelt kérdés
A páromnak börtönbe kell vonulni van 2 gyermekünk egyik kicsi másik pici.Szerintetek ha elhagynám ugy hogy a gyerekeket itt hagynám neki és ö lenne az egyedüli aki a gyerekekre vigyáz kapna e kegyelmet a minisztériumtól?2012. ápr. 21. 13:30
21/24 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
Ha elmennék elhiheted,hogy vissza nem jönnék,hozzá,mert amugy sem felhötlen a viszonunk.
Akkor miért érdekel, hogy börtönbe megy?
22/24 A kérdező kommentje:
A gyerekek miatt,meg merrt megváltozott és igy a munkahelyének is löttek ami egész jól fizet.
2012. ápr. 22. 17:51
23/24 A kérdező kommentje:
De eldöntöttem,hogy veled maradok és tisztességesen megváro mig leüli a büntetését.Ez a minium
2012. ápr. 22. 17:52
24/24 anonim válasza:
A sok köcs.g de tud már véleményezni meg kérdőre vonni hogy miért szültél?Hát bas.dmeg ha tudom hogy elfogok esni előtte leülök nem?Van az a mondás mindenkinek van bent egy téglája azoknak is akik minta életet élnek. Nekem bent volt a párom 13 hónapot 2 hónapos volt a fiam mikor bekerült minden 2-ik héten volt beszélő mindennap telefonálhatott de csak akkor ha dolgozik.Ha nincs priusza nem hiszem hogy bekell vonulnia habár ez függ a csalás összegétől is vagyis hogy mivel követett el csalást és mennyi értékben.Kegyelmet nem kapna emlékezz ebből volt felháborodás hogy az anya börtönben volt a másfél éves gyermeke meg haldoklott és nem engedték ki hozzá mire elintézték hogy kimehessen meghalt a pici.Köcsög ez a magyar állam az a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!