Hogy lehet a köztársasági elnöktől kegyelmet kérni?
Figyelt kérdés
és milyen esetekben adják meg? 15 éves kamaszcsínyek miatt most akarnak lecsukni 25 évesen,családos,dolgozó,becsületes ember létemre,a sztori hosszú.2012. márc. 11. 12:45
1/5 anonim válasza:
Ha csak "kamaszcsínyek" lennének akkor már rég elévült volna a bűncselekmény.
2/5 A kérdező kommentje:
nem ez volt a kérdés,de megértem a benned felmerülő kérdést,a sztori nagyon hosszú,de nagyjából annyi hogy megcsináltam amit megcsináltam,igazából rosszkor voltam rossz helyen,meg sem szólaltam csak némán mozdulatlanul álltam de mind1 1-2 év múlva kaptam büntetést 5 évre felfüggesztve,kb 22 évesen (már 4,5 év eltelt a felfüggesztés óta) becsúszott egy baki,aminek igazából semmi következménye nem lett,nyomozó meg is mondta hogy ebből semmi sem lesz,de az ügyész megkombinálta hogy lehetett volna súlyos is,és ezt elhitte a bíróság,és mivel felfüggesztett büntetésem volt,ezért most le kell töltenem,ezért szeretnék kegyelmet kapni.
2012. márc. 11. 13:35
3/5 anonim válasza:
Úgy tudom az ügyésznél kell kérvényezni, aki továbbítja a miniszternek, aki pedig továbbítja a köztársasági elnöknek. De vigyázz, mert Schmitt Pál nem szivesen osztogatja a kegyelmeket.
4/5 anonim válasza:
Ettől a köztársasági elnöktől? Na hány milliód van? XD
5/5 anonim válasza:
Ez a köztársasági elnök csak plágium ügyben ad kegyelmet:) Magának is azt adott úgy látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!