Mi a véleményed erről? Igazságszolgáltatás.
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=UBckSGt3Sis
Keveredtél már bele valamibe?
Mibe? Hány évesen?
2012. ápr. 18. 17:55
1/4 anonim válasza:
Nem keveredtem még bele semmibe. 24 éves vagyok.
A véleményem pedig az, hogy ez kitaláció. Ha nem akkor pedig egész egyszerűen nem érdekel. Soha nem lepnék fel agresszíven egy rendőrrel szemben sem, nem bűnözök, így nem kell igazságszolgáltatásban részt vennem.
Szerintem ez a normális.
3/4 anonim válasza:
Velem mindig kedvesek, és aranyosak voltak a rendőrök.
4/4 intrepid válasza:
Magyarországon nem igazságszolgáltatás folyik, hanem jogszolgáltatás. Ez nem mai keletű dolog, ez így volt a tovarisok alatt is, így van most is. Császár Előd, Stohl András, politikusok, másokhoz képest szemöldökráncolásos szigorú ejnye - bejnyével megússzák a bűneiket egyszerű polgárhoz képest. Már nem emlékszem, kitől van ez a mondás, de én idézőjelbe rakom, nem úgy mint más: "Demokráciáról csak ott beszélhetünk, ahol kiváltságosok nem csúfolhatják meg az egyenlőséget."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!