Szétrobbanok! Mi lesz velem?
"Végezetül: az Imei szám a telóban van, tehát a rendőrségnek először is személyesen kell megnéznie a telót. Tehát olyan nincs hogy azzal hívnak fel hogy az Imei szám alapján lopott a teló, mert az a telóban van! Szerintem ez egy kamu kérdés..."
Te nagyon sötét! Ha a jogos tulajdonosa üzletben dobozostól vásárolta, mert ugye tételezzük fel, hogy nem mindenki lopja vagy használtan veszi és még ráadásul a dobozát sem dobta ki meg a papírjait akkor azokon szerepelnie kell a készülék IMEI számának ez alapján lehet feljelentést is tenni lopás esetén. Ahogyan kerékpárnál vázszámmal.
"Ajándékba adta,ezt ő is bevallotta."
Az mindegy. Átvetted.
"Nem értem,a rendőrségről telefonáltak,hogy menjél tanúnak?Hát ez roppant érdekes,ugyanis a rendőrség írásos idézést küld postai úton,aminek alá kell írnod,amikor átveszed a postástól!"
Hát ha küldenek idézést és ne felhívnak.
"Tehát olyan nincs hogy azzal hívnak fel hogy az Imei szám alapján lopott a teló, mert az a telóban van! Szerintem ez egy kamu kérdés."
Szar ügy, de az IMEEI számot elküldi bekapcsoláskor, a hálózatra a telefon.
Szerintem a barátod több lopási ügyben is sáros, kihallgatták és beköpte, hogy az egyik lopott teló nálad van. Ez meg ez a mobilszám.
Nagyon sötét szerepe van ebben az egészben, én többé nem állnék vele szóba, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!