Buszjegy kedvezményt honnan kell igényelni?
Úgy hallottam, hogy akinek allergiája van, az kap fogyatékoskedvezményt, ami asszem 90%. Ezt.pedig ki kell használni, ez esetben hová menjek? Ahol a személyit és egyéb okiratokat csinálják, oda? Vagy ez az egész ahogy van, nem igaz? Azérrt egy próbát megérne..
Előre is köszi
Ja, és rájöttem, hogy mindkét kommentelő akinek válaszoltam te voltál, mindegy.
de amúgy okés, hogy hatósági igazolvány, de ez egy hatalmas gyűjtőnév. beletartozik a "buszjegykedvezmény" is
Azért írtam le, hogy hatósági igazolvány, és hogy a MÁK-tól kapják a jogosultak, hogy esetleg keress rá a neten, leginkább a MÁK honlapján, és akkor még pontosabban kiderítheted, hogy jár-e neked.
Ez egy kis kártya, és ezzel lehet utazni. Helyi járaton bérlet helyett mutatod, vonaton és vidéki buszon pedig a felmutatásával veheted a jegyet. Nekem is van, de én még más funkciójáról nem tudok. Tudomásom szerint csak utazásra jogosít, tehát nem tudom mennyire gyűjtőnév.
Nézz utána, talán ahogy írtad, MÁKod lesz.:)
igen, utánanézek :D
de.. a gyűjtőnevet a hatósági igazolványra értettem. mert mindenféle iratom (személyi, diák, diák azonosító... kitujda mi van még) beletartozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!