Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hol találom meg a következő...

Hol találom meg a következő törvényt (2011. évi CLXXV. Törvény)?

Figyelt kérdés

az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról

Meg van amúgy, csak hasonló formában szeretném mint az új Alaptörtvényt, hogy szépen ki tudjam nyomtatni a portfóliómba.

pl így: [link]

2012. ápr. 10. 22:43
 1/7 anonim ***** válasza:

ez

[link]

vagy ez

magyarkozlony.hu/pdf/11226

nem jó?

2012. ápr. 10. 23:27
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha jól értem ,akkor olyan formátumban szeretnéd, mint ahogy a Magyar Közlönyben megjelent (tény, hogy a magyarorszag.hu jogszabálykeresője nem olyan esztétikus). Nos, a kérdéses jogszabály a Magyar Közlöny 2011. évi 151. számában jelent meg, a 37590-37636 közötti oldalakon olvasható. Fenn is van az MK honlapján PDF-ként, itt találod:

[link]

2012. ápr. 10. 23:28
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de így én is megtaláltam.

Azt hittem meg van úgy is külön, ahogy a másikat belinkeltem. Na mindegy, akkor majd valahogy kinyomtatom... :)

2012. ápr. 10. 23:32
 4/7 A kérdező kommentje:
mármint csak az az egy törvény legyen benne! közlönyben is fele oldalon még más van, úgy nem jó. :)
2012. ápr. 10. 23:39
 5/7 anonim ***** válasza:

ilyenkor kicsit kézimunkázni kell

pl kinyomtatod a többi részt

a féloldalast pedig kiszerkeszted:

mondjuk nyomsz egy printscreent, beilleszted a paintbe,

elmented képként, majd a képet kinyomtatod...

vagy valami ilyesmi...

2012. ápr. 10. 23:45
 6/7 anonim ***** válasza:

A PDF-eket nem csak egyben lehet kinyomtatni. A PDF-nézők általában képesek arra, hogy csak meghatározott oldalakat nyomtassanak ki, így a többi, számodra érdektelen törvénnyel nem kell foglalkoznod.

Az alaptörvény esetén azért van olyan szerencséd, hogy csak az szerepel az MK adott számában, mert eléggé hosszú ahhoz, hogy megtöltsön egy egész számot (nem éri meg 2-3 oldalas törvényért külön számot kiadni).

2012. ápr. 11. 00:00
 7/7 anonim ***** válasza:

kinyomtatod,

kivágod, vagy letakarod, és lefénymásolod

2012. ápr. 11. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!