Hol találom meg a következő törvényt (2011. évi CLXXV. Törvény)?
az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról
Meg van amúgy, csak hasonló formában szeretném mint az új Alaptörtvényt, hogy szépen ki tudjam nyomtatni a portfóliómba.
pl így: [link]
Ha jól értem ,akkor olyan formátumban szeretnéd, mint ahogy a Magyar Közlönyben megjelent (tény, hogy a magyarorszag.hu jogszabálykeresője nem olyan esztétikus). Nos, a kérdéses jogszabály a Magyar Közlöny 2011. évi 151. számában jelent meg, a 37590-37636 közötti oldalakon olvasható. Fenn is van az MK honlapján PDF-ként, itt találod:
Köszönöm, de így én is megtaláltam.
Azt hittem meg van úgy is külön, ahogy a másikat belinkeltem. Na mindegy, akkor majd valahogy kinyomtatom... :)
ilyenkor kicsit kézimunkázni kell
pl kinyomtatod a többi részt
a féloldalast pedig kiszerkeszted:
mondjuk nyomsz egy printscreent, beilleszted a paintbe,
elmented képként, majd a képet kinyomtatod...
vagy valami ilyesmi...
A PDF-eket nem csak egyben lehet kinyomtatni. A PDF-nézők általában képesek arra, hogy csak meghatározott oldalakat nyomtassanak ki, így a többi, számodra érdektelen törvénnyel nem kell foglalkoznod.
Az alaptörvény esetén azért van olyan szerencséd, hogy csak az szerepel az MK adott számában, mert eléggé hosszú ahhoz, hogy megtöltsön egy egész számot (nem éri meg 2-3 oldalas törvényért külön számot kiadni).
kinyomtatod,
kivágod, vagy letakarod, és lefénymásolod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!