A Következő sms-t kaptam 2011. 09 . 03. -án éjjel 00:30 -kor, mit jelent?
Figyelt kérdés
(UN PROMO) Your Mobile No Won 1,450, 000 GBP REPLY Us oN Our Email: unclms@w. Cn 1. Name 2. Address 3. Tel +447024031173 John Mark Mi ez, és ki keresi velem a kapcsolatot. éjjel?2011. szept. 3. 10:14
1/9 anonim válasza:
Állítólag kisorsolták a telefonszámodat és nyertél 1450 angol fontot. Valamint egy bizonyos John Mark nevű emberrel kellene felvenned a kapcsolatot, ahhoz hogy "megkapd" a nyereményt. Hasonló üzeneteket kapsz netezés közben, pl. az ip címed kisorsolásra került, e-mail címedet kisorsoltuk, stb. csak ez a telódra ment. kamu az egész
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!!
2011. szept. 3. 10:39
3/9 anonim válasza:
1 450 000 GBP -t nyertél
persze kamu
4/9 A kérdező kommentje:
Csak furcsa ,hogy egy Egyesült Királyság beli számon kérik sms -ben a telószámom......ha nem tudják hogy küldhették az sms-t?
2011. szept. 3. 10:46
5/9 anonim válasza:
Szia! Én is ugyanezt kaptam ugyanerről a számról.. :D kíváncsi vagyok mit tudnának kezdeni a telószámommal, címemmel és nevemmel, mert ennyit kérnek...
6/9 A kérdező kommentje:
Tehát kérnek???.....mintha én is úgy értelmeztem volna....
2011. szept. 4. 07:04
7/9 anonim válasza:
a win nyerést jelent, tehát nyertél, állításuk szerint, de messziről bűzlik hogy kamu. 1. miért kellene fizetned egy angolnak ennyi pénzt, 2. a john mark egy olyan név mint nálunk a kovács istván, 3. ha pénzt akarna tőled valaki nem éjjel keresne meg, 4. pláne nem sms-ben hivatkozna valamire
8/9 Petyus89 válasza:
Ilyet én is kaptam. Drága jó smsSPAM, más névvel, és emailcímmel,de a cím szintén tajvani(az sms brit, a cím tajvani) :D, nyilván elküldtem! Az elöttem szólok jól lefordították valóban ez a lényeg, de csak adatokat halásznak. Azt,h minek ne kérdezd, de a feketepiacon ilyen adatbázisoknak jó áruk van.
Nekem kedvem lett volna visszairni, hogy édesanyádat probáld hülyének nézni..de 80Ft-ot nem ér meg :D
9/9 anonim válasza:
Biztos nem 80 Ft-ba került volna válasz sms ugyhogy ezekre válaszolni TILOS !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!