Az ünnep se telik nyugodtan, ókori állaptok urakolnak a saját hazánkban? Sok sérült,1 halott, mindössze 5 őrizetes.
Nem tudom így nyugodtan élvezni az ünnepeket, tudván hogy máshol ártatlanok halnak meg pusztán mások szórakozásából. És nem egy háború sujtotta övezetben, egy diktatúrában, vagy Afrikában, hanem 300 kilóméterre tőlem, a saját országomban.
Abban az országban, ami elvileg félig meddig fejlett országnak számít, igyekszik EU szintűvé válni.
Engem ezek a hírek mindig letörnek :(
Gondolom média szempontjából egy kocsmai iszogató halála nem akkora hír, mint egy tanár vagy egy sportoló lincselése, de már az is csoda, hogy adásba került.
Meg a másik, hogy 5öt elfogtak. És mi van a szabadon kószáló 15-tel???
Áh, tehetelen banda ez a rendőrség.
Valszeg a bíróság felmenti a felét, a maradéknak meg legrosszabb esetben ad 1-2 évet." Mert hát azért mégse szép dolog megölni egy iszogató bácsit, no fiúk, több ilyen ne legyen..."
Ja, mint a kulcsi gyilkos.
Ja nem, az magyar volt.... de számítógépfüggő. Azokat is deportálni kellene.
Meg itt vannak ezek a vöröshajúak, nekem mindig gyanúsak voltak...
Meg a szemüvegesek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!