önvédelmi célra lehet gumibotom?
Figyelt kérdés
kell-e hozzá engedély, hordhatom-e utcán, stb.2012. ápr. 8. 23:28
1/7 anonim válasza:
Valahol igaza van... ha jól használják a gumibotot, azután egészségügyi ellátásra szorul a delikvens...
Egyébként: magánterületen lehet, utcán csak becsomagolva szállíthatod, mert közbiztonságra különösen veszélyes eszköznek minősül.
4/7 A kérdező kommentje:
1. válaszolónak köszi :) amúgy nem volt igazán más téma ahova beírhattam volna a kérdést :D
2012. ápr. 9. 17:45
5/7 anonim válasza:
érdekes, hogy a moderátorok azért csak találtak egy olyat, ahová jobban illik, mint az egészség kategóriába... :)
6/7 A kérdező kommentje:
a moderátorok túl komolyan veszik a munkát nem látják, vagy nem akarják a poént is látni :) (de a kérdés viccen kívül..)
2012. ápr. 15. 01:21
7/7 anonim válasza:
Egy gumibotot vagy egy paprika spay-t tarthatsz othon, ugy tudom nem kell kozzajuk engedéj. éjszaka ha hallassz valami mozgást az udvaron akk jo ha van valami kéznél, én is sokszor kimentem bár nekem kis baseball ütőm van. nálunk a faluba nem egyszer loptak, sőt nagyon sokszor. De ha az utcán meglát a rendőr gumibottal biztos hogy beledköt, ha csak nem vagy biztonságiör ruhában vagy valami hasonloban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!