Le tudják hallgatni a Skype-on folytatott beszélgetéseket?
10. válaszoló!
Lehet, de ha mondjuk az a bizonyos robot, amit valaki említett, és létezik, felvette a beszélgetést, és visszahallgatták, és mondjuk azt hallották, hogy "vidd már a drogot a célba, mert lejár az idő", vagy hogy "melyik pályát vigyük végig, hogy megszerezzük azt a fegyvert", vagy hogy "vidd már el azt a prostit a motoroddal, mert elkapnak" szerintem nem küldik rád a kommandósokat.
"Ez pedig szintén nincs"
Te már csak tudod.
"Te már csak tudod."
Jó, akkor linkelj valamit ami bizonyítja, hogy van és kapsz egy buberlit.
A nyílt forráskódúakat is le tudják hallgatni, lásd azt az onion izét, amit pedofilía utáni nyomozás ürügyén törtek fel, és ez még csak az ami eljut a nyilvánossághoz.
"Amit az első ír az teljesen korrekt, mindenbe bele lehet hallgatni, de mi a fenéért tennék?"
Teszem azt, egy kisebb településen polgármester választás van, a polggármesterjelölt nem játszik tiszta lapokkal és magánnyomozókat is bevet h kompromittáló dolgokat gyűjtsön az ellenfelei ismerőseiről, rokonairól. Így olyan civilek is nagy számban kerülnek célkeresztbe akik nem is gondolnák. Személyesen is találkoztam ilyen esettel.
De ezt ugyanúgy megteszik tehetős vállalkozók is, akik nem riadnak vissza az alvilági módszerektől. Vagy éppen olyanok akiknek ez a perverziójuk h másokat lehallgatnak.
"Teszem azt, egy kisebb településen polgármester választás van, a polggármesterjelölt nem játszik tiszta lapokkal és magánnyomozókat is bevet h kompromittáló dolgokat gyűjtsön az ellenfelei ismerőseiről, rokonairól. Így olyan civilek is nagy számban kerülnek célkeresztbe akik nem is gondolnák. Személyesen is találkoztam ilyen esettel.
De ezt ugyanúgy megteszik tehetős vállalkozók is, akik nem riadnak vissza az alvilági módszerektől. Vagy éppen olyanok akiknek ez a perverziójuk h másokat lehallgatnak."
Egy polgármesternek nincs meg az ehhez szükséges hatásköre nemhogy itt, de még a jenkiknél sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!