Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit csináljak? Jelentsem fel?

Mit csináljak? Jelentsem fel?

Figyelt kérdés
A volt barátom feltöltötte az internetre azt a videót amin a zuhany alatt maszturbálok és pisilek.
2012. ápr. 6. 20:13
1 2
 1/18 anonim válasza:
6%
Hol nézhetem meg?
2012. ápr. 6. 20:15
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
Belepisiltél a zuhanytálcába ?? Édes faszom .... xD
2012. ápr. 6. 20:17
 3/18 anonim válasza:
0%

Üdv!

Én jogászként dolgozok, és ez egy elég komoly személyi jogot megsértő tevékenység volt. 3-tól 5 évig büntetik. Kérlek részletesebb leírást adj nekem üzenetben, linkkel.

4/18 A kérdező kommentje:
Nem fogok linkelni. -.-"
 5/18 anonim válasza:
Én feljelenteném!
2012. ápr. 6. 20:18
 6/18 anonim válasza:
6%
Ez gáz.. Na és bele nem szartál a zuhanytálcába?
2012. ápr. 6. 20:19
 7/18 anonim válasza:
65%
kéérlek linkelj, had röhögjünk :D ennyit megér a segítségért cserébe! amúgy igen, jelentsd fel, és lesz egy remek hosszú és ciki eljárásotok, mindketten élvezni fogjátok... jobb lesz mint a szex :)
2012. ápr. 6. 20:20
 8/18 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
100%
20.17. Jogászként ilyen pongyolán fogalmazol? Akkor én a körzeti ügyész vagyok, ezennel átveszem az ügyet!
2012. ápr. 6. 20:24
 9/18 anonim ***** válasza:
Jelentsd fel. Sulyosan megsertette a szemelyisegi jogaidat. Eleg gaz lesz az egesz huza vona, de akkor szinte mar teljesen mindegy lesz neked, mert addigra mar par ezren latni fogjak a videot, most meg par emberrel tobb, mar nem szamit. Neki lesz meg rosszabb (egyebkent maszturbalni a tus alatt meg nem annyira gaz...meg tudnank szamolni, hogy hanyan nem probaltak meg, viszont belepisilni, az mar ciki) Tudtod nelkul vett fel valaki, mert azert meg szerintem plusz bunti jar, nem eleg, hogy eltulajdonitotta a videot, felrakta, de o maga csinalta, es mindezt a tudtod nelkul, ezert mar tuti kap bortonbuntetest.
2012. ápr. 6. 20:35
 10/18 anonim ***** válasza:
64%
Én nem büntetném, most őszintén, nekem miért nincs ilyen videóm, mikor tanuljátok már meg, hogy nem csinálunk ilyen képeket, vagy időben eltüntetjük.
2012. ápr. 6. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!