Törvénysértő ez? (ügy részletezése alul)
azok nem
de amit csináltok, az bizony pótcselekvés
A sok hülye itt irkálja hogy betegek vagytok meg ilyenek.EZ IS CSAK EGY HOBBI! Értsétek már meg! azért mert fegyelem van a saját kis csapatukban nem kell orvoshoz menniük! Az ásó meg pl gondolom azért van náluk hogy minél (élethűbb legyen a játék)
Szerintem nem büntetnek meg a sündőrök! Semmi törvénybeütköző nincs nálatok!
Szebb Jövőt!
Sztem tök normális amit csináltok, ez a beállítottságotok,
én azt sajnálom hogy nekem sose jött össze ilyen haveri köröm akikkel ki tudtuk volna azt élni, mivel mindegyik cod2 ig jutott, és arra nem vette a tökét hogy egy erősebb cuccal seggbelövessék magukat, meg hogy felemeljék a s3ggüket a becses gépük elöl,
Ezért én egymagamba szoktam néha néha a saját lakásunkat "feltúrni" az AS-emmel ha nincsenek itthon,
mondjuk volt egy ismerősöm akit a rendőrök egy 5 emeletes ház faláról szedték le, mert a tetőről leereszkedett a haverja ablakához, és úgy nézett ki mint egy terrorista, és szerinte tök poén volt az hogy úgy közlekedik mint egy komandósXD
mellesleg mi 14 évesen(ezt most nem azért írom h ezen a szinten vagy) a 10 emeletesbe, a lépcső házba futottunk fel le 10-15 kilós hátitáskákkal és túra bakancsokba.
én megértem, néha én is összeszedném a haverjaimat, ha akadnának iylen beállítotságúak, és kimennénk célba lőni, vagy egymást, vagy csak simán a "mozgást" gyakorolni terepen, még így 20 évesen is:)
még annyit, hogy az AS puskát szigorúan ne vegyétek elő utcán, IGEN erősen fegyvernek látszó tárgy, éjjel nálunk is kilógóott egy ismerősöm mp5 ösének a csöve, és észrevették a rendőrök, kérdőre vontak, de azt habiztuk hogy csak az utca tuloldalára megyünk vele, mert ott lakunk,
elfogadták, bár sztem tudták h kamu, azt anyit mondtak, hogy ha egy óra mulva is kinn látnak minket a környéken bevisznek.
szal azért azzal óvatosan,
mellesleg, én maradnék az AS nél, katona nem lennék, az ideológia tetszik, meg az a fegyelem, imádnám, de egy jó társasággal ugyan ezt az AS be is megtalálod,
nameg, nem sok kedvem van iylen korrupt rendszerbe katonáskodni, és most nem csak a baloldalra gondolok, hanem mindre,
és gondold át hogy a hadseregbe, egyszer hibázol csak, az AS-be meg csak elteszed a fegyódat, felemeled a kezed, és 5perc múlva vissza állsz.
Jézusom.. ez mekkora már!! :D
Hallod mekkora arc lehetsz, jönnék én is veletek! :D
Imádom az ilyeneket, lány vagyok, és sajnos a barátnőim túl lusták bármit is csinálni.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!