Törvénysértő ez? (ügy részletezése alul)
Utolsó IQ-betyárnak: az airsoft egy műanyag vagy fém golyókat kilövő fegyverutánzat.
Mi a gond ezzel? Én amúgy is katona akarok lenni, miért baj ha most elkezdjük képezni önmagunkat?
Tényleg az a beteg, aki szerint ez orvosi eset. Akkor a cserkészet, anno úttörőzés is az volt?
Bár valóban lehet benne veszély, ha valamelyikőtökkel elszalad a ló, és felszínre jön az agresszió. (kint a pusztában, felnőtt nélkül). Nem hiába van-volt a sorozáson/hivatásoséknál is pszichológiai alkalmassági!
És remélem ideológiamentes a dolog.
Amúgy, ha jól olvastam, minden biztonsági szabályt betartotok, ásó éle becsomagolva stb.
és ennek mi értelme
minek ez a mű katonásdi?
menjetek akkor tényleg katonának, vagy az idegenlégióba
vagy ez csak játék?
remélem az AS fegyvereket nem hurcolásszatok nyiltan az utcán, mert az tilos
Ma már nincs Honvédség, mint ahogy nincs sorkatonaság sem
katonai középsuli pedig már létezik, oda kell járni akkor
az AS golyó mnden esteben múanyag és nem fém
a fém az légpuska
az As fegyver is ha jól tudom 1,5J-ig játék, utána engedélyköteles, de ebebn nem vagyok biztos
Egyikőnk sem jár katonai középiskolába, és most már nem fogunk átiratkozni egy év miatt. Érettségit letesszük aztán megyünk. Már most hozzászoktatjuk magunkat a kiképzéshez. Az AS fegyvereket táskában visszük.
Másik, mi az, hogy nincs Honvédség?
Nem, csak tudod ez amolyan pótcselekvés, majd akkor ha lesz komolyabban barátnőd, sztem az ilyen hülyeséged is eltűnik, meglátod, lehet h őt jobban fogod élvezni.
És igen is nem ártana neked egy pszichológus, de addig amig nagyon nagy baj nincs, mert aztán késő lesz !!!!
Figyelj, ha kimentek airsoftozni azerdőbe, az ökörködésnek haverokkal valóban tök jó poén alkalmanként, na de ahogyan ezt te leírtad, ne is haragudj, ez kifejezetten beteges !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!