Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Egy ügyésznek megengedett,...

Egy ügyésznek megengedett, hogy ápolatlanul jelenjen meg a tárgyaláson?

Figyelt kérdés
Ma tanúként idéztek egy tárgyalásra.Amikor megérkezett az ügyész,én azt hittem ott helyben elájulok,de ahogy észrevettem más is.Olyan 50 körüli lehetett az emberünk,koszos,mocskos ápolatlan külsővel,letaposott cipőben,borostásan szóval tárgyalásra,ügyészként semmiféleképpen nem illő higiéniával.A tárgyalás alatt a szemem nem tudtam levenni róla,annyira meglepett,hogy ilyen hogyan történhet meg?Nincs egy vezető ügyész aki az ilyen kollégát kioktatná,hogy ez azért mégsem illő?
2012. márc. 28. 22:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az "Új esély a hajléktalanoknak" program keretében került oda... :))
2012. márc. 28. 23:13
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
Sajnos bírók között is vannak nagyon igénytelenek, én bíróságon dolgozom, de van olyan bírónő, akinek rendesen bajsza van. De vannak hónaljszagú meg piás bírók is, dől belőlük az italszag, szóval elég gáz. Elvileg mindenkinek munkára képes állapotban kell megjelennie, de ezek szerint ők másképp értelmezik.
2012. márc. 28. 23:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Második: szerinted ez miért van? Nagyon rossz a bírói fizu, és ezért alulmotiváltak??
2012. márc. 28. 23:19
 4/9 anonim válasza:
62%

Koszos, mocskos volt? Láttál pecsétet a ruháján, vagy foszladozott? Piszkos volt a körme, a keze? Csak mert aki borostát lát, meg letaposott cipőt, hajlamos koszosnak leírni valakit, pedig az nem ugyanaz...

Az, hogy borostás, nem hiba, lehet, hogy éppen szakállt növeszt, és az átmeneti időszakban borostás. Vagy a borostás fazon tetszik neki.

A letaposott cipő is az ő dolga. Lehet, hogy épp az a legkényelmesebb neki. Vagy be van dagadva a lába, és nem fért volna be más cipőbe.

2012. márc. 28. 23:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Azért annyira nagyon nem rossz szerintem a bírói fizetés a mai átlagkeresethez képest. Azzal pedig, hogy valaki igénytelen, nem lehet szerintem a fizetéssel párhuzamot vonni. Én fele annyit keresek, mégsem vagyok soha ápolatlan.
2012. márc. 28. 23:27
 6/9 A kérdező kommentje:

4/6

".....hajlamos koszosnak leírni valakit,pedig az nem ugyanaz"

-Én nem vagyok hajlamos valakit koszosnak leírni,ha az nem koszos,és nem ápolatlan.Nem tudom te hogy vagy vele,de azért ezt meglehet állapítani egy emberről,főleg ha 2 méterre állasz tőle,hogy az az ember csupán csak 'slampos vagy egy mosdatlan retkes ember.Igen,koszos volt a körme is,a talárja fénylett a kosztól,szerintem férfi fodrász ezer éve nem láthatta,na meg a borotvát sem.

2012. márc. 29. 09:45
 7/9 anonim ***** válasza:

Az ápolatlanság nem munkakör, hanem személyes belső igényesség kérdése.

Hogy pedig emberekkel szoros kapcsolatot igénylő munkakörben ezt eltűrik, az a munkakör, a vezetői súlyos szellemi ápolatlanságának következménye. De annak is van némi külső oka.

2012. márc. 29. 09:55
 8/9 anonim válasza:
Miért nem írod be a panaszkönyvbe, ha annyira zavar?
2012. márc. 29. 13:43
 9/9 A kérdező kommentje:

Kedves 66%-os válaszoló

Nem írok be semmiféle panaszkönyvbe ez ügyben, annyira azért nem érdekel.Egyszerűen meglepődtem,hogy 2012.- ben egy bírósági tárgyalóteremben ez megengedett.Ha ennyire irritál a kérdés,nem értem minek jársz ide vissza?

2012. márc. 29. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!