Egy ügyésznek megengedett, hogy ápolatlanul jelenjen meg a tárgyaláson?
Koszos, mocskos volt? Láttál pecsétet a ruháján, vagy foszladozott? Piszkos volt a körme, a keze? Csak mert aki borostát lát, meg letaposott cipőt, hajlamos koszosnak leírni valakit, pedig az nem ugyanaz...
Az, hogy borostás, nem hiba, lehet, hogy éppen szakállt növeszt, és az átmeneti időszakban borostás. Vagy a borostás fazon tetszik neki.
A letaposott cipő is az ő dolga. Lehet, hogy épp az a legkényelmesebb neki. Vagy be van dagadva a lába, és nem fért volna be más cipőbe.
4/6
".....hajlamos koszosnak leírni valakit,pedig az nem ugyanaz"
-Én nem vagyok hajlamos valakit koszosnak leírni,ha az nem koszos,és nem ápolatlan.Nem tudom te hogy vagy vele,de azért ezt meglehet állapítani egy emberről,főleg ha 2 méterre állasz tőle,hogy az az ember csupán csak 'slampos vagy egy mosdatlan retkes ember.Igen,koszos volt a körme is,a talárja fénylett a kosztól,szerintem férfi fodrász ezer éve nem láthatta,na meg a borotvát sem.
Az ápolatlanság nem munkakör, hanem személyes belső igényesség kérdése.
Hogy pedig emberekkel szoros kapcsolatot igénylő munkakörben ezt eltűrik, az a munkakör, a vezetői súlyos szellemi ápolatlanságának következménye. De annak is van némi külső oka.
Kedves 66%-os válaszoló
Nem írok be semmiféle panaszkönyvbe ez ügyben, annyira azért nem érdekel.Egyszerűen meglepődtem,hogy 2012.- ben egy bírósági tárgyalóteremben ez megengedett.Ha ennyire irritál a kérdés,nem értem minek jársz ide vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!